Yepyeni Cuma Mesajları 2019 Burada cuma mesajları cuma mesajları kısa cuma günü mesajları İslam aleminin en kutsal günlerinden Cuma günleri bütün müslüman kardeşlerimizle selamlaşırız, dua ederiz melekleryepyenicumamesajlari2019buradamelekler5c5577fdad538alt Allah'tan o günün ve gecenin hayrına dileklerde bulunur, affetme bekleriz İşte bu güzel günlerde yakınımızda olmayan sevdiklerimizin bu gününü kutlamak için atabileceğiniz yepyeni cuma mesajları eklemek istiyoruzyepyenicumamesajlari2019buradamelekler5c5577fdad538alt 1549105145 1549105145 yepyenicumamesajlari2019buradamelekler5c5577fe19e3eyepyenicumamesajlari2019buradamelekler5c5577fe19e3e yepyenicumamesajlari2019buradamelekler5c5577fe19e3e Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!! Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsunSelamların en güzeli sizlerin üstüne olsun Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne Cumanız Kutsal Olsun Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlasi serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üzerine Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya Allah aşkı neler yaptırmaz ki insana? Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna Cumanız Mübarek Olsun Rahatlık ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldırNamus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidirCumanız Kutsal Olsun Cumamız kutsal dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun cumanız mübarek olsun Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan sevinç denen o en hoş duygu sizle olsun Hayırlı cumalar dilerim