Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yepyeni delikanlı ve rajon kesen nickler

Yepyeni delikanlı ve rajon kesen nickler
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yepyeni delikanlı ve rajon kesen nickler racon kesen sözler rajon kesen sözler racon nickler nickleri laflar Delikanlı geçinenler bileği değin yüreği de delikanlı olanlar bu nickler bütün size tarafından herşey bilek gücüyle bitmiyor arkadaşlar hanımefendi olsun erkek olsun lakin önce yürekli olsunyepyenidelikanliverajonkesennickler5c5833fabee85gifalt :tik: :tik: :tik: Evet ben yürekliyim diyenler sizin için işte süper delikanlı rajon kesen kapaklık nickler Sevmeye €ngel değil mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T Ayık oL panik yapma gizli oL ßaq daLgana 3 GÜNLÜK dünya ne sana kaLır ne ßana !!! *dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq *SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oyna dığı nZar DeiLßiLmeLisin *$izofrence yaş yoLda$ oLsun ßu nefret edilen şey doymuş keLimeLerimßir tokat oLsun!!! *h€rkesin ßiras faiLi oLduqu Meçhul ßir Cinayetim $imdi! MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin *eğer intikam alabilseydim seni affederdim *ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez *kendin değin akLımdasın *çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin yarin ele *Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Alıkoyma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Tepe Aynasında Bi Bak!!!!!! *Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup tekrar tekrar KaLbiMe SıKtıĞıMı???: *Hayatımın hakiki öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim *kaLßin değin konuş!!! *Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın * senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın!!: *AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ KUYTU ARZULARIDIR BENCE… *Tamkar$ıyageçerkenßıraktığınOelßen!m||| *hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı Kiz DiYé oNém VéRénin GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …… BoşVér! Acilen Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Lakin DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim Ayrım imi Ayrım éTTin Ya ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ, uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé DéTayLAr AynaDir Ayrım’i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim GeceLeri geLme tıraş bıçağı tutarIm Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait Hayati uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr ! oLüm GéLdiği Süre YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !! mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak ! Béş PaRa éDérmi VarLiğin YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM bağışlama éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRaCaKsin!!! OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL Tek tesellim kadehler diğer birşey istemez ssahoş etsin yeter oysa rakı şarap fark etmez Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟ §êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşêŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ ĢůĻ§ěń ŶęŤęŘ ∂üηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм öℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη¢αηıм ∂є∂ιgιмвєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя!!! «« !!•?•??•?• SS~I~K~I~L~D~I~MS Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя ßen senin duymaqq istemediqin heR$eimßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im!! üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen!! уαηℓış вιя öукü∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !! vefat ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän değişik täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK ancak MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR Sénin O Haincé védandan daha sonra ßen şimdiden véda ettm aşklara ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Laf VErdim! Ne ßir Kızı Kendimize Esir Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna Esir oLacak Dek aLcaLmadık ! Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin ' Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri öLümden niçin Korkacaqım ama ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım İnsanLarın gözLeri o kadar keLimeLerLe konu$bitki örtüsü ama diL onLarı teLaffuz edemez ! Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir Fakat Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir! qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Bundan Böyle Vursanda öLmem! нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє…göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor :|KiM O GöZLeRiNDeKi yabancı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C Iyepyenidelikanliverajonkesennickler5c5833fac29f3alt :mad: Mad :mad: Başının TaCı ! вıяακıρ ğỉттỉи вєиỉѕєиỉ υиυттυм ѕαимα, ζαмαи αℓışмαуı öğяєттỉ вєℓκỉ αмα υиυтмαуı αѕℓα ѕєи gσζυм∂єκỉ вỉя ∂αмℓα уαѕ σℓѕαу∂ỉи ѕєиỉ καувєтмємєκ ỉcỉи нỉc αğℓαмαζ∂ỉм єğєя вỉя ğüи α∂ıиı αиαяκєи κıѕıℓıяѕα ѕєѕỉм нαѕяєтỉи∂єи, καραиıяѕα ğöζℓєяỉм αşκıи∂αи, ∂υяυяѕα καℓвỉм вỉℓκỉ вєи уαиℓıζ ѕєиỉ ѕєv∂ıм вαиα '' ѕєиỉ ѕєvỉуσяυм '' ∂ỉує уαℓαи∂α ѕöуℓєѕєи, вυ уαℓαиı ∂üиуαиıи вüтüи gєяcєκℓєяỉиє ∂єğỉşмєує яαζıуıм ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı (%) SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM dek SeveniDe KurşuNa DizeriM (%) In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN My FatheR Fark Etti Kabahat üSTü, I * DüşTü KıÇ üSTü ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe ßeN SeverseM Epope, KızarsaM Katliam oLur o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü YASAKLANMIŞ KELIME DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR SaNa oLaN GüveniM SONSUZ, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * SUSUZ SabunsuZ sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas! kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerimyasamak şiddet gelio artıq bananerde hata yaptım die düşünüorum уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм bitiorum her nfsteNE HALİM VARSA GÖRDÜM!!çOq kOştum Çoq yoruLdmVe simdi bnde dştüm düşlerm diğergercekler baskaaaama Umrumdada deiiiLL! Anlatamadigim birseyler var , her zaman baska baharlara biraktigim Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim “ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !! Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, meslek işten geçti, dediler SiLDiKLERiM vardir dahası, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Yalnızca BEDDUALARIMDIR вєηι ѕєνмєуєη öℓѕüη αz ѕєνєη ѕαкαт кαℓıρ ѕüяüηѕüη ๒ย คгค เђtเאคςı๓ שคг รคภค єllєгเ๓เ รคкıภ ๒ıгคк๓ค,๒คภค ђยzยг שєгєภ tєк אєг รєภเภ אคภıภ ยภยt๓ค нαуαт zσя αмα вєη∂є кσℓαу вιяι ѕαуıℓмαм αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм ναzgєçтιм вυgüη нєяşєу∂єη нαℓѕιz şυ кαℓвιмçok üzüldüm Ağlamaktan Gözyaşlarım Kurudu уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιмözηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн νє αşк, уєя∂єη göğє вσş !! Sevgi HatırLamaKsa AKLIMDASIN, YanmaKsa YÜREĞİMDESİN, AğLamaKsa GÖZLERİMDESİN, DokunmaKsa ELLERİMDESİN, ßir TEK Yanımda DEĞİLSİN, Lakin Daima KALBİMDESİN! LAF Bizde øRTAM Bizde TAKLİT yøk Bizde MEVZUDA Takmıyøruz Geri VİTESE ! KømaLardayıZ efkarLIyIZ ßu KeNdı e$erım Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Türkü ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Rüyama Kızım Kafana Sıkarım, Cünkü ßen Allahına Dek deLikanLiyim Söz Sokmaya CaLisma Kapak olursun,Ugrasma Etiket olursun,yavsaama Köpek olursun,iNSaN oL ßeLKi Yanimda YER ßULURSUN ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιηஐ๑ нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн νє αşк, уєя∂єη göğє вσş !! Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar özℓємєη уαℓαη∂ıѕαяıℓışıη уαℓαη∂ıöρüşüη уαℓαη∂ıρєкι ηιує αℓ∂αттıη؟ İstanbul'luyuZzZ ßiz Polis Merkezi EviMiz KeLepCe KoL SaATimiz RaKıyı SUSUZ AsKı Ölümsüz SevERız Kaç Taßut GömüLecek YeraLtına , ße ? Kaç Birey Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaÇ YaLan YıKacak GüvenLeri , ~ KaÇ Satır YazıLacak Haßer Kitaßına , ~ ße ? KaÇ DuA EdecekSin ALLAHA ? ~ KaÇ DamLa Gözya$ı Ahali KüLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$ Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh §ìmdí Âglíyø®µm Kéñdì HãLímé ßèñ â$kìñ Kãh®íñî ¢èkém£z OLdµm ßµ Kådå® Fåhî§êñîñ SµLTåñ ßµ Kådå® GôTûñ K®åL øLDµgµ ¥ê®Dê ßêñ Âñ©åk ßî® Sø¥Tå®ı¥ım ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ! вєηι уıρяαтмα ¢αηıмıη ιçι вєηι αgℓαтмαуıℓℓαя zαтєη вöуℓє gє¢єя вαяι ѕєη уıкмαααα ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı değin ßiLe uzaktan KalamaM GözleriNe ßabaMa DedimKi; ßeniM DeğeriM Ne kadar? DünyalaR değinDeDi PeKi DünyanıN DeğeRi Ne kadar? DediM ßeŞ PaRa eTmeZDeDi hayat aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ara sıra aĞlatıR umarım beğenirsiniz arkadaşlar Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler SiLDiKLERiM vardir diğer taraftan, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece BEDDUALARIMDIR вєηι ѕєνмєуєη öℓѕüη αz ѕєνєη ѕαкαт кαℓıρ ѕüяüηѕüη ๒ย คгค เђtเאคςı๓ שคг รคภค єllєгเ๓เ รคкıภ ๒ıгคк๓ค,๒คภค ђยzยг שєгєภ tєк אєг รєภเภ אคภıภ ยภยt๓ค нαуαт zσя αмα вєη∂є кσℓαу вιяι ѕαуıℓмαм αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм ναzgєçтιм вυgüη нєяşєу∂єη нαℓѕιz şυ кαℓвιмçok üzüldüm Ağlamaktan Gözyaşlarım Kurudu уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιмözηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн νє αşк, уєя∂єη göğє вσş !! Sevgi HatırLamaKsa AKLIMDASIN, YanmaKsa YÜREĞİMDESİN, AğLamaKsa GÖZLERİMDESİN, DokunmaKsa ELLERİMDESİN, ßir TEK Yanımda DEĞİLSİN, Fakat Defalarca KALBİMDESİN! LAF Bizde øRTAM Bizde TAKLİT yøk Bizde MEVZUDA Takmıyøruz Geri VİTESE ! KømaLardayıZ efkarLIyIZ ßu KeNdı e$erım Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Türkü ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Rüyama Kızım Kafana Sıkarım, Cünkü ßen Allahına Değin deLikanLiyim Laf Sokmaya CaLisma Kapak olursun,Ugrasma Etiket olursun,yavsaama Köpek olursun,iNSaN oL ßeLKi Yanimda YER ßULURSUN ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιηஐ๑ нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн νє αşк, уєя∂єη göğє вσş !! Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zor Kullanarak $air Yaptilar özℓємєη уαℓαη∂ıѕαяıℓışıη уαℓαη∂ıöρüşüη уαℓαη∂ıρєкι ηιує αℓ∂αттıη؟ İstanbul'luyuZzZ ßiz Polis Merkezi EviMiz KeLepCe KoL SaATimiz RaKıyı SUSAMIŞ AsKı Sonsuz SevERız Kaç Taßut GömüLecek YeraLtına , ße ? Kaç Kişi Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaÇ YaLan YıKacak GüvenLeri , ~ KaÇ Satır YazıLacak Haßer Kitaßına , ~ ße ? KaÇ DuA EdecekSin ALLAHA ? ~ KaÇ DamLa Gözya$ı Ahali KüLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Bilinmeyen YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$ Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh §ìmdí Âglíyø®µm Kéñdì HãLímé ßèñ â$kìñ Kãh®íñî ¢èkém£z OLdµm ßµ Kådå® Fåhî§êñîñ SµLTåñ ßµ Kådå® GôTûñ K®åL øLDµgµ ¥ê®Dê ßêñ Âñ©åk ßî® Sø¥Tå®ı¥ım ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ! вєηι уıρяαтмα ¢αηıмıη ιçι вєηι αgℓαтмαуıℓℓαя zαтєη вöуℓє gє¢єя вαяι ѕєη уıкмαααα ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı dek ßiLe uzak KalamaM GözleriNe ßabaMa DedimKi; ßeniM DeğeriM Ne değin? DünyalaR kadarDeDi PeKi DünyanıN DeğeRi Ne değin? DediM ßeŞ PaRa eTmeZDeDi yaşam aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ara sıra aĞlatıRB  

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt