Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yepyeni Doğum Günü Kutlama Mesajları

Yepyeni Doğum Günü Kutlama Mesajları
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yepyeni Doğum Günü Kutlama Mesajları 2019 doğum günü mesajları, doğum günü anma mesajları, doğum günü sözleri Sevgili melekler, en sevdiğiniz arkadaşınızın doğum günü ve onunla bu güzel günde bir araya gelebilme imkanınız değil Ne yapackasınız? En güzeliş ona cep telefonundan ya da sosyal ağ aracılığıyla hoş bi,r anma mesajı atmak İşte sizin için derlediğimiz doğum günü mesajlarından bazıları 9814 9814 yepyenidogumgunukutlamamesajlari20195c55565b6506ayepyenidogumgunukutlamamesajlari20195c55565b6506a 350 320 dogumgunu1jpg9814 Yepyeni Doğum Günü Kutlama Mesajları 2019 dogumgunu1jpg9814 Yepyeni Doğum Günü Kutlama Mesajları 2019 Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil oysa unutulmadın Doğum günün kutlu olsun Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun daima sürsün İyi ama döğdün Nice mutlu yaşlara Dostlar yıldızlar gibidir, onları defalarca göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğum günün kutlu olsun Bugün belki de çok kişiden döğum günü mesajı alacaksın, oysa şu an okuduğun en farklısı çünkü büsbütün sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi oysa varsın 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum oysa aklıma mutlu bir yaş ve sevgi doymuş nice yıllar dilemekten diğer bir şey gelmiyor Seni seviyorum Sesim güzel olmadığı için sana bir döğum günü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! Hmmmm bu mesajı niçin çekiyorum, unuttum, inan hıç hatırlamıyorum Dur bakayım Dur dur buldum döğum günün kutlu olsun Dileğim bügün dilediğin bütün dileklerin reel olması Olur Ya yanına değilim lakin bil ki kalbimin en derin uygun bügünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğünü mü sanıyorsun sen? Fakat sen benim için sadece bügün değıl her gün farklı ve özelsin İyi ama varsın Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Daima sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hıç yitirmezsin Doğum günün kutlu olsun Dünyada özgün bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi fakat varsın ve iyi ama doğdun! Yaşa Sev Gül Bunlar beceriksiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşeli ve yaşam doymuş yaşlara Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla  

858,475Konular
981,243Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt