Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yepyeni Kısa Rap Mesajları İsteyenlere..

Yepyeni Kısa Rap Mesajları İsteyenlere..
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yepyeni Kısa Rap Mesajları İsteyenlere Yeni Rap Mesajları Rap Mesajları Kısa Rap müzik günümüzde ABD ilk olarak olmak üzere her ülkeden talep görüyor Bizim ülkemizde de bu müzik türünü sevenler bir hayli artı Biz de rap seven meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için onların tarzına yerinde yeni rap mesajları listesi oluşturduk Buyrun yepyenikisarapmesajlariisteyenlere5c55699ee878falt 1549101466 1549101466 yepyenikisarapmesajlariisteyenlere5c55699f26f22yepyenikisarapmesajlariisteyenlere5c55699f26f22 yepyenikisarapmesajlariisteyenlere5c55699f26f22 Kimse Duramaz Rapimin önünde Artı Güvenme Koç kendine Alırım Senide Ayaklarımın Dibine Yana gel Kaçma Sağa Sola Rapim bulur Seni indirir O Anda Şekil Yapma Bana Kelimeler içinde Boğarım Seni rap Zinciriyle Ne Pop Dinleriz Ne Rock, Arabeskciyiz Biz Rapciyiz Biz Severiz Biz Yalnızca Rapiz Biz! Hadi Cebren Sözlerini Gelecek ola ki gerisi Sana Bi Diss Atarım Toplayamazsın gerisini FreeStyLe Modeliyim Karşıma Çıkma Senide Ezerim Bu rapin Hayatını Ben Ezberledim Senin Gibi Bebelere Değil Gösterdim Kaçma Benden kovalarım Seni rap bu Adamım Sallamaz Kimseyi Diss'lerim yeter Golgemdir kendisi Free Yaparım hergece Sözlerim Sizlere Bir cefa! orjinal rap Budur Adım Mc Iftihar, Rapim geliyor Hadi Sende Kudur! Paranoyak Düşüncelerine Benden 1 Darbe Hayatın gerçek sözlerim Derhal rapimde hazır ol gizli ol Geliyor Rapim Esnek Ol Dinlemeyi bilmiyorsun bence Adam Ol! Ortam Başladı Geyiğe Bizim Sözlerimiz Bir bilmece Kızlar Bizimle Daima birlikte Başlıyoruz Rapimizin Sözlerine! 321 Farketmez Rap Dostum bu Affetmez Disslerimin önünde kimse Dans edemez, Kapa Gözlerini Aç Heryerini Sözlerim Dolduracak Bedenindeki herbir yeri Türkiye Rapi Bu Farklı Çakma rap e bizim Adımız yeter Bu Aleme ne ingiliz ne fransız Ne Alman işlemez Bize Türk Rapi Gider Hepsine! Rapim Duman Eder Herkezi Pozitif gezinme önümde Ezer Geçerim Bu Alemi orjinaL rap Geldi dinleyin Bu Sözlerimi hepiniz Ezberleyin! Mc Övünç Başladı Sözlere Kimse Duramaz Bu rapin Önünde Kalbimin Rapi Vurur hepinizi Açmaz Bizi Başka Türlü Müziklerin Sesi işte Rapin Ateşi! Rapın Çocukları Gece Yolcuları Akşam Savaşçıları Sözlerin Ustaları işte o Bizis Rap'in Ustaları! Sözlerim Zehir Gibi iyi dinle Beni Kimse Karışmasın bana Rap'imle Vururum Seni Seni Seviyorum Sözlerimi Kuruyorum Ilanı Aşk benimkisi yerimde Duramıyorum Rapimle Geliyorum Seni istiyorum! Ben Seni Sevdi Sadece Seni Dilimde ismin Nefesimde Rapim Aleyhinde Sıralama Bana Gel yarınlarımıza Gidelim Bebeğim Yollar beni Zorlar Asi rapim Seni Yakar Sıkar Artı debelenme Sende OLursun Karşımda Sakar  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt