Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yepyeni Renkli Mesajlar İsteyenler Buraya !

Yepyeni Renkli Mesajlar İsteyenler Buraya !
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yepyeni Renkli Mesajlar İsteyenler Buraya ! Yeni Renkli Mesajlar Kısa Renkli Mesajlar Sevgili melekler, az önce paylaştığımız kısa yardımcı mesajlar konumuzun gerisinde şimdi de bir misafirimizin isteği üzerine yeni renkli mesajlar konumuzu açıyoruzyepyenirenklimesajlaristeyenlerburaya5c5569302157falt 1549101355 1549101355 yepyenirenklimesajlaristeyenlerburaya5c55693055769yepyenirenklimesajlaristeyenlerburaya5c55693055769 yepyenirenklimesajlaristeyenlerburaya5c55693055769 Yarınlarımı bekliyorum yarınlarımda seni görüyorum yarınlarımda bir renksin hayatımın anlamı Ben Seninle Hayatı Sevdim ve Ben Seninle hayatın renklerini benimsedim Renkli kalemlerle Adını Yazıyorum Anlamsız Duvarlara Senin Sayende renkli ve Canlı oluyor Duvarlar Rengarenk Bir Yaşam Diliyorum içinde Sadece Senin Aşk Renklerin Bulunsun Okadar Canlı bakıyorumki hayata Renkler Gözümde Seni Gösteriyor Bana Siyah beyaz Yarınlarım Seninle renklernir Ama Sen Hayatımın En Koyu Rengisin Seviyorum Seni Renksiz Hayatımın Renkli Hayallerisin ve Umutlarısın Renkli bakışın Soğumus Hayatımı ısındırıyor hele o gülüşün yokmu beni benden alıyor Ayrılıklar hayatımı Karartıyor sende gitme hayatın rengini kötüleştirme Gökkuşağı gibisin rengarenk güldüğünde dünyama ışık saçıyorsun canlı renklerinle Sensiz Kalacağıma Hayatın renksiz izlerim Daha iyi!! Seninle dünya güzel seninle insanlara daha içten bakıyorum seninle hayatın renklerini tadıyorum aşkım  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt