Yepyeni Şirin sözler Kızlar siteye aza olmayı başaramadım, bende buraya açayım dedim Şirin sözler konusunu Umarım seversiniz Senin gibi Şekeri Çayımda içerim süper şekerli, hasta ettin beni kendine Seviyorum Seni Delice Seni Severken Şeker hastası Oldum Sen benim tek ilacımsın Lakin Hasta Eden Tek Varlığımsın Yaşam Süslü Sözler yazmadım asla, seninle imza attım bütün anılarıma seninle çıktım seninle kurdum sevimli bir dünya kendi hayatıma Sessiz Gidişle Değil Seninle Sevinç Çığlıkları Atmak istiyorum Aşkım Bir Hoş Sözün yetiyor inan Bana Şirin Sözlerinle Yaşıyorum hayata Dönüyorum o Anda Sessiz kalma üzülüyorum Daha Sonra Sevimli Sözlüm, Güler Yüzlüm Seviyorum Seni cennet gözlüm
Yemekten sonra iştahım kacıyor niçin acaba? Sen sımarık son derece uyuz ukala biri olsaydın seni yinede cok severdim be gülüm!! Sana Söylenmemiş Sözler Anlatmak istiyorum Fakat Ilk Olarak Dinle beni, Sana Kimseye Vermediğim kalbimi atamak istiyorum Fakat başta Sev beni Sana Karıcım Çağırmak istiyorum Bu hayatta sevgili oyunları bitti hayatımızda Benim eşim Ol köLen Olayım Yanında Sen benzemezsin kimseye hiç bir nesne ile tarif edemem seni sen beyaz bir meleksin fakat sevgimden sen anlarsın biriciğim Küresel ısınma Gibisin Aşkım Seninle Buz Tutan kalbim Eridi Sularını Sevinç Gözyaşları iLe Boşalttım Şu Anda Sadece Senin için varım bebeğim Sen hayatımda tek başına iktidara Gelmiş tek Sevgisin Tüm organlarım Seninle Mutlu huzurlu Sensin benim Başkanım Seninle hayatım Mutlu Başkanım Senin için ne Laf Ezberledim ne Şarkı Ezberledim, Senin için ne Sözler Yazdım ne şarkılar Besteledim ne şiirlerde Adına Maniler yazdım, Seni kendime Yazdım yazacak yer Arıyorum Seviyorum Seni Bebeğim Bu değin Sevimli almak Zorundamısın, Beni benden Olmak Hoşunamı gidiyor? o süre Al Seninim Bir Sende Atıyor Kalbim Seninle Yaşıyorum Sevgi Çiçeğim