Yepyeni ve ayrı nick arayanlar için sevgili arayan nickler taş kalpli nickler ayık ol nickleri ayık ol sözleri sevgili arayan sözler İşte sizler için en yeni karizmatik bambaşka ve alaka çeken nickler Benzer nicklerden usandıysanız bu nicklere bir göz atın derimyepyenivefarklinickarayanlaricin5c5834365ff5agifalt :tik: :tik: :tik: AsıĿı kâĿır gôzĿérimdé bir pérdé hép séni oynâyân gôrûntûĿérĿé Sen tutunabilir misin karşılıksız cepleri anlamsız aşkıma??? Ayrılığa Sözüm VarUnutmayacağım Seni öNce beNim aSabımı soNRada keNdi kaLitenizi bozmayıN Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine Bu defa ''bana'' izin!!! KimyasallaştırılmıŞ üzüntü Terapisi Olur Ya her şey daha iyi olurdu kalsaydın, kaybettin “ bu aşk İkimize meleklerin hediyesi Sus Sevgili ! ‘’Gitme’’ deme Gözümde büyüdüğün o uygun kal…Düşme !! Soguk kaLp'ten sicak laf cikmaz ! Dönüp başa bakmayalım baktıkça bir yerlerden çıkar eskiler S Boşuna yamalama, yalanlar görünür hala S beni bırakma ' Diye YaLvaranLardan DegiLim! Sevse bırakmaz Die DüşünenLerdenim aCı doruga uLa$tıgında gözya$ı geLmezmi$ gözlerden Hangi meydan hangi sokak kavuşturur bizi Hangi yalan hangi yasaklanmış karşılar bizi Bütün eskiLere tarafımdan yoL ; tek kaLmam Sen ayık oL yaLnızLık tıRnakLArımın arasında biRde duDakLArımın sus paYınDa Kim aslında yetim? veya aslen kimleyiz? нαк εδεи βіяіуζε уαşαиδιğıиδα βія özgüяζϋктüя αşк! ѕоицç нεя иε оζцяѕα оζѕци!!! вiя ∂öи вαк иє кαℓ∂ı єℓiи∂є! Bana bir yaşam ver içinde “ can “ olan Bana bir laf söyle içinde “ ölüm “ olmayan Yoruldum Pek yoruldum oysa Soluklanmak için bir yer arama umudundan bıktım canImı acıTsaLarda seni haTırLattıKları için iyiKi varLar UsυL UsυL İçiмє Sızαη ßυ Acı ßυ YαLηızLıк Sєηdєη Hαтıяα вüтüη γaяaLaяıмı мuтLuLuğuη iςiηdєη gєςєякєη aLdıм Kime çarpsam kendimi ve toplasam bildiklerimi payı sen paydası sen Özlenmeyen bi yürekte aşk barınabilirmi?? YüRéKsiZ ßir a$k'ın KaLaNı déiL yüRéKLi ßir YaLNızLığN aDı oLuyOrMm ! kıSaSa kıSaS hayat beN deRsiMi aLdm deRs veRiCem enSeniZdeyim ) özLüyoRum ağLıyoRm unuTurum dioRm yine vazgeÇemioRm Direk kana karışan şeyLerden uzakta durmak faydaLıdır !!! Cehenneme Dışarı Giden Yolda Yürümek KoLaydır! |♥| (En Doğru sensin) |♥| gözüмüη göя∂ügü кα∂αя ∂єgєяιηιz SeNiN uĞrUnA aKıYoRsA gÖzYaŞlArIm,aĞlAmAkTaN bİlE GurUrR dUyArIMmM Tek bir ihtimal var Ben olmadan bir hiçsin! Başkalarının ayak izlerine bakaRak onu asla geçemezsin (; Aşk kalp işiydi 0 yahut AŞk da olmazdı МasaL kötü ßiTTi diğёrLёriиDёи farklı ßёиiм qözLёriм acıYa hёp açık kaLdı moRga benzeti0Rm dünya seNi niçin herkes soğuk niçin Cümbür Cemaat taş KalpLi Oчsaki tüm çabalarım ‘ sen din Anlamadın ^^ Şimdi Kaderime küfRederim yaşam misaLi bu mucize uzun sürmezdi sürmedi ArαmαdıkLαrımdαnsınız Belli oLun ! : GözyaŞının deĞmedi bahcede aŞk yetiŞmiyOr Bεn sεninLε мutLuчuм Haчatının ışıgı чanındayepyenivefarklinickarayanlaricin5c58343663802alt Sonuna Ķadaя (!) Beni vakit kuşatmış, mekân kelepçelemiş… ~~DüşeniN dOsTu oLmadI hiÇSS DikkatLer Üzerimiz de ufak ßi aşk yetiştirdim Düzene YeniK DüşTü UZAK DUR yakInImaaaaaa bu mesafeee benii bozaaaaarrr kimseLeeerr yanlamasına$masIn yaLnIzLIk payLa$ILmaz нιℓєηιη ѕıяяıηı αяıуσяѕυηυz αмα вυℓαмαzѕıηız çüηкü ∂ιккαтℓι вαкмıуσяѕυηυz ѕιz ѕıяяı вιℓмєк ∂єğιℓ кαη∂ıяıℓмαк ιѕтιуσяѕυηυz Karşılıksız bir aşk ucuz bir yalnızlık gürültüsüz bir kaç çığlık konuşulmayan bir doymuş zihin düşmanımdı sensiz her gece ve adı yok yaşanmışlıkların Dün,bugün,yarın ne değişti benzeri izmaritine dek tükettiler güvenlerini