Yer Gök Aşk Birim Yorumları yer gök aşk birim yorumları resimleri birce akalay murat ünalmış bölümlerde neler oldu bütün yorumlar hakkında genel bilgiler Yer gök aşk yeni sezon bölümü henüz bitti melekler gelelim yorumlaraa önce ben başlıyorumm 1549264718 1549264718 yergokaskbolumyorumlari5c57e75336d2dyergokaskbolumyorumlari5c57e75336d2dyergokaskbolumyorumlari5c57e75336d2d hemen neydi buu havva öldümü gerçektenn? yoksa hamiyetin yeni oyunumu dersinizz bana göre hamiyetin sinsibir oyunu bu havva ölmedii nasıl bir asıl bu hamiyet hasta oğluna havvayı kaybettik diyebiliyorr kendi evladına bile acınacak şey yok kadınınn bu bölüm hamiyete fazla asap oldumm gelelim yılmaz beye nasıl adammış budaa havvanın annesiylee olan geçmişi bütün ortaya çıkmadann bide sabiha çıktıyergokaskbolumyorumlari5c57e7533c5e9gifalt hahaha hahaha hahaha birde erkek çocuk ohh yusufa kardeş geldi gözümüz açık fikirliyergokaskbolumyorumlari5c57e7533c5e9gifalt hahaha hahaha hahaha yusufun kardeşi yılmazda artık yer gök aşkta bakalım gelecek bölümlerde neler olacak ben şimddien çok merak etmeye başladımm 45 birim fragmanınıda az önce verdilerr haftaya çok heycanlı ve acıklıı olacak gibi hadi melekler sizlerden de bekliyorum bömlüm yorumlarınıı