Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yere Sağlam Basarım - Eylem..

Yere Sağlam Basarım - Eylem..
0
230

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgi alan ama geri vermeyen
Kolay bulup da kaybeden
Birşey yapmadan etmeden
kendini oven
Yaparsam ben yaparım
Kolay bulup da kaybeden

Kolay bulup da kaybeden
Birşey yapmadan etmeden
kendini oven
Yaparsam ben yaparım

Similar threads

Ceza 2019 sıngle Album Sevgi İşleyin Şarkı Sozu Ceza Almak icin satmak icin yakmak Suc işlemek icin en kolay yoldur İnanmazsan sor bir bilene Cete kurmak iş değil ki mermi atmak Calmak, zorla almak ile gaspın hayır değil sonu cok olur hasmın Kalmaz hic dostun hic gelmez mektupta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
"Sen yeter ki sev, kulun olayım. Bir dile bin yıl kölen olayım. Kendimi boşvereyim, senin istediğin her şeyi yapayım. Tüm hatalarını görmezden geleyim, bana saygısızlık yapsan bile seni alttan alayım’’ Tüm bunları gerçekten yaparım çünkü o vereceğin bir damlacık sevgiye müthiş muhtacım. Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Sevgi Dilenir Oldum kapı kapı dolaşıp sevgi dilenir oldum umut yok sahte yuzler sahte sevgiler buldum bunlardan cok ya cilemi bitir ya kavuştur ey tanrım ben bunlarla hep avundum yalancı bu sevdalar kapanmazki yaralar ben bunlarla hep ağladım bunlarla avundum yalancı bu sevdalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
  • Kilitli
Tamamen bana aittir ve denenip onaylanmıştır! Cinsel Suçlu Şikayet Etme: Bu yöntem en az taklit ve ölüm belgesi methodu kadar etkilidir. Form üzerinden yapicaz. Uygulama üzerinden yapmaya gerek yok ama nolur nolmaz gene siz taciz yada şiddet basabilirsiniz. Form linkini bıraktım. Burada önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Gülünç Yazılar Bölümünde Konu Açanlar OKUYUN gülünç konu başlıkları Sevgili , Gülünç Yazılar Bölümü en çok konu ve mesaj sayısını barındıran bölümlerimizden birisidir Bu konu yoğunluğu içinde yöneticilerimizin en çok uğraştığı nokta konu tekrarları olmaktadır Lütfen arama yapmadan konu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt