Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yerel Disk D yi Erişime Tamamen Kapatma ?

Yerel Disk D yi Erişime Tamamen Kapatma ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar ben Yerel disk d yi kapatmak yani erişime engellemeyi istiyorum bu mümkünmü ve nasıl yapılır
Şimdiden teşekkürler

Eğer konu yerinde açmadıysam özür dilerim daha yeniyim

Similar threads

Ben Av. Alp Öztekin, internet ve bilişim hukuku üzerine yazılarımla artık Webtekno’da olacağım. Burada okuyucuya sunacağım yazılara yönelik amacım, okuyucuyu yoğun bir hukuki bilgi bombardımanına tutmak değil. Aksine, verilmesi gerekli teorik hukuki bilgileri minimum düzeyde tutup, ‘’internet ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
WİNDOWS XP’de Performans Artırmak icin ince ayar ve Puf Noktaları imageswindowsxpicineniyiinceayarlariyapin5ad35e80ee993 Uyarı! Kayıt Defteri Duzenleyicisi’ni veya başka bir yontemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz onemli sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Cevap Vermeyen Uygulamayı Daha Hızlı Kapatmak Evet isimizi yaparken noldu birden dallama program hata verdi açtık görev yöneticisini dedik sonlandır diye bekle babam bekleArtık simdi yapacağımız işlem ile bir miktar bu hızı arttıracağız Bunun için Regedit de HKEYCURRENTUSERControl PanelDesktop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
WİNDOWS XP ’de Performans Çoğaltmak için ince ayar ve Püf Noktaları Dikkat! Kayıt Defteri Düzenleyicisi ’ni ya da başka bir yöntemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz kayda değer sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim sisteminizi her tarafta yüklemenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Windows 10 işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda tüm güncellemeler otomatik olarak yapılır. Güncelleme işlemi sırasında bilgisayarda yavaşlama yaşanacaktır. Bu durum birçok Windows 10 kullanıcısını rahatsız eder. Yavaşlamayı önlemenin yolu, güncellemeleri tamamen kapatmaktır. Bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt