Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Av. Alp Öztekin, internet ve bilişim hukuku üzerine yazılarımla artık Webtekno’da olacağım. Burada okuyucuya sunacağım yazılara yönelik amacım, okuyucuyu yoğun bir hukuki bilgi bombardımanına tutmak değil. Aksine, verilmesi gerekli teorik hukuki bilgileri minimum düzeyde tutup, ‘’internet ve...
WİNDOWS XP’de Performans Artırmak icin ince ayar ve Puf Noktaları
imageswindowsxpicineniyiinceayarlariyapin5ad35e80ee993
Uyarı! Kayıt Defteri Duzenleyicisi’ni veya başka bir yontemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz onemli sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim...
Cevap Vermeyen Uygulamayı Daha Hızlı Kapatmak
Evet isimizi yaparken noldu birden dallama program hata verdi açtık görev yöneticisini dedik sonlandır diye bekle babam bekleArtık simdi yapacağımız işlem ile bir miktar bu hızı arttıracağız
Bunun için Regedit de HKEYCURRENTUSERControl PanelDesktop...
WİNDOWS XP ’de Performans Çoğaltmak için ince ayar ve Püf Noktaları
Dikkat! Kayıt Defteri Düzenleyicisi ’ni ya da başka bir yöntemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz kayda değer sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim sisteminizi her tarafta yüklemenizi...
Windows 10 işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda tüm güncellemeler otomatik olarak yapılır. Güncelleme işlemi sırasında bilgisayarda yavaşlama yaşanacaktır. Bu durum birçok Windows 10 kullanıcısını rahatsız eder. Yavaşlamayı önlemenin yolu, güncellemeleri tamamen kapatmaktır. Bu yazımızda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.