yerleşme kanaması olurmu 2308 tarhinde 6gün transferi oldum 9gün beta hcg yaptırdık değerim 811 çıktı 11 gün kanamam başladı birincil ilk olarak kahverengi ve pürtü pürt idi sonradan peşinde adet kanamasına benzer oldu dr aradım ertesi gün 12 gün olması nedeniyle korkma yarın kan verip bakalım dedi kanama içnse ayaklarımı kaldırıp yatmamı söyledi kanama halen devam ediyordu 12gün kan verdik değerim 2001 çıktı dr istediğim değer pek değil lakin ilaçlara devam edin denildi ve 2 gün sonradan kan vermemi istedibu arada yaşım 45 birincil tüp bebek dememdi şuan kanamalarım halen devam edıyor sanırım crinone jel kullandıgım için pütür gelen kahverengi kanamam ayaga kalınca adi kana dönüşüyor sizce ben düşükmü yapıyorum kaç gündür adet sanvıları agrı çekerken bugün agrım sancım kalmadı lakin embriyoyu koydukları sag kasıgım halen ilk günkü gibi agrıyıp kasıyor belıme agrı vuruyor bılıyorum şuan içimde bır varlık bır canlı var hıssedebılıyorum doktor negatif vaka gıbı dusunup mudahale etmedı sizce kanamamla degerlerım arasında yukselış adi degılmı derdım nedır sımdıden tsk ederım hilal ankaradan