Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yerli Astroloji Uygulaması Heralogy'ye 11 Milyon TL Yatırım

Yerli Astroloji Uygulaması Heralogy'ye 11 Milyon TL Yatırım
0
79

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Türkiye’deki teşebbüs ekosistemi her geçen gün büyümeye devam ederken, bugün büyük bir yatırımın daha haberi geldi. Astroloji meraklılarını bir ortaya getirmeyi hedefleyen platform Heralogy, çıktığı birinci yatırım cinsinde TurkTicaret.net ile kurucu iştirak yaparak 650 bin dolarlık yatırım aldı.

Merve Kesat’ın kuruculuğunu ve CEO’luğunu üstlendiği Heralogy, Türkiye pazarında başlangıç yaparak önümüzdeki periyotta Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde hizmete açılmayı planlıyor. Merve Kesat, daha evvel Yemeksepeti’nin Vale projesini yönetmişti.

Hedef dünyada birinci beşe girmek:

e310d13c5b9ea25787240764d48e563f80c94f9d.jpeg

Heralogy uygulaması, kullanıcılara astroloji yorumları ve burçlar hakkında bilgiler üzere içeriklere yer verecek. Kullanıcılar, tıpkı vakitte platformda diledikleri vakit bir astrologla çalışma imkânı da bulabilecek. Astorologların kimler olacağıysa şimdi bilinmiyor.

Merve Kesat, egirişim’e verdiği demeçte astroloji ile ilgisi olsun olmasın herkesin deneyeceği ve kullanmaktan keyif alacağı bir uygulama üzerinde çalıştıklarını belirtti. Kesat, Türkiye’de en büyük, dünyada ise en çok yüklenen birinci 5 uygulama içinde yer almayı hedeflediklerini kaydetti. Kesat, teşebbüsü nasıl kurduğunuysa şu halde anlattı:

“Yemeksepeti’nde çok ağır bir çalışma temposundayken tutkuyla bağlanabileceğim bir hobi aradım, astroloji ile ilgilenmeye başladım. Her vakit kendi işimi, girişimimi yapmak istedim. Ve işten ayrılarak astrolojiyi teknolojiyle birleştirmeye karar verdim. Kendi işimi en uygun biçimde yönetilmek için de Proje Yöneticiliği’min yanına astrolog sıfatını ekledim.”