Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yerli Filmlere 'Bergen' Nedeniyle 'Zorunlu' Erteleme

Yerli Filmlere 'Bergen' Nedeniyle 'Zorunlu' Erteleme
0
82

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-9d0554d65e7320459d0589c3b456a49275b5680b.jpg

'Bergen' sinemasının yüksek gişe sayıları nedeniyle bu hafta gösterime girecek yerli sinemaların vizyon tarihi ertelendi.

4 Mart'ta vizyona giren 'Bergen' sinemasının gişe liderliği, bu hafta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yerli 'Allah Yazdıysa Bozsun', 'Okul Tıraşı', 'Dijital Esaret', 'Osman Sekiz' sinemalarının vizyon tarihlerinin ertelenmesine neden oldu. Sinemaların, salonların birçoklarında 'Bergen'in gösterimi olduğu için ertelendiği belirtildi. 

'Osman Sekiz' sinemasının direktörü Ezel Akay, toplumsal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, dağıtımcıların 'Bergen' sinemasını daha fazla salonda oynatabilmek için 'Osman Sekiz'in bir hafta ertelenmesini istediklerini duyurdu. Akay paylaşımında, 'Türkiye Sinemacı Macerası: Dağıtımcımız CGVMars aradı, Ordulu bir salonun talebi: 'Osman8 bir hafta ertelense de biz 6 salonda Bergen oynatsak!” Ben çabucak uyandım ve üretimcimiz Ömer Kaya’yı aradım: Evvel AVRUPA 24 Mart, ne dersin? YES ve Jawohl! Ve Türkiye’de 1 Nisan’a erteledik Osman8’i! Bergen 6-7 milyona koşuyor! Salonlar kazansın! Amaaaa Sonra da biz. (salonlara bildiri:) 2022 sinema yılı olsun!' sözlerini kullandı.

"Okul Tıraşı" sinemasının direktörü Ferit Karahan da toplumsal medya hesabından "Okul Tıraşı"nın vizyon tarihinin ertelendiğini duyurdu.

858,543Konular
981,904Mesajlar
32,559Kullanıcılar
fleksss_Son üye
Üst Alt