Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yerli malı haftası neden kutlanır

Yerli malı haftası neden kutlanır
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
yerli malı haftası nedir,
yerli malı haftası neden kutlanır

Yerli malı haftası hakkında bilgi; Ulkemiz cumhuriyet doneminde savaştan yeni cıkmıştıTurk halkı yoksulluk icerisinde yaşıyordu Mustafa Kemal Ataturk, 1923 yılında İzmir İktisat Kongresi'ni topladı Bu kongrede yurdun bağımsızlığının korunması, yerli mallar uretilmesi ve kullanılması kararlaştırıldı
Donemin başbakanı İsmet İnonu 12 Aralık 1929 tarihinde TBMMde bir konuşma yaptı Konuşmasında ulusal ekonomi, yerli malı ve tutumlu olma konularını anlattıO tarihten beri yurdumuzda Okullarda 12 – 18 Aralık tarihleri arasında kutlanan bu haftada tutum, yatırım ve Turk malları hakkında bilgi verilir Şiirler okunur, konuşmalar yapılır, skecler ve ceşitli etkinlikler yapılır

Similar threads

yerli malı haftası nicin kutlanır Yerli Malı 12 Aralık gununu icine alan hafta Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası olarak kutlanmaktadır Ulkemiz cumhuriyet doneminde savaştan yeni cıkmıştıTurk halkı yoksulluk icerisinde yaşıyordu Mustafa Kemal Ataturk, 1923 yılında İzmir İktisat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
yerli malı haftası hakkında bilgi, yerli malı haftası nedir ne zaman kutlanır Yerli Malı Haftası yurdumuzda 12 aralık 18 Aralık tarihleri arasında tum okullarda ozel bir hafta olarak kutlanırTutum, Yatırım ve Turk Malları Haftası hakkında bilgi Yerli malı haftası amacı tuketimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Yerli Malı Haftası ile İlgili Yazı Yerli Malı Haftası ile İlgili Kompozisyonlar Yerli Malı Haftası ile İlgili Kompozisyon Orneği İnsanların parasını, malını eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve kullanmasına tutumlu olmak denir Tutumluluk hicbir zaman cimrilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Yerli Malı haftası ile ilgili yazı tutum yatırım ve turk malları haftası ile ilgili kompozisyon tutum yatırım ve turk malları haftası hakkında bilgi Tutum Yatırım ve Turk Malları haftasından ve oneminden bahsetmeden once tutumluluk, yatırım ve Turk malının anlamını oğrenelim Tutumlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
tutum yatırım ve turk malları haftası hakkında yazı, tutum yatırım ve turk malları haftası ile ilgili yazılar Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası nereden cıktı? Kurtuluş Savaşı ’nda duşmanlar yurdumuzun bircok yerlerini yakıp yıktılar Evlerimiz, harmanlarımız ateşe verildi El...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,531Kullanıcılar
LaoTimonSon üye
Üst Alt