iltasyazilim
FD Üye
Yerli Malı Pastası Tarifi İçin Malzemeler
*2 paket petibör bisküvi
*1 paket muzlu puding
*4 buçuk bardak süt
*2 kivi
*2 muz
*1 portakal
*2 elma
*1 nar
*1 paket muzlu jöle
Yerli Malı Pastası Tarifi Yapılışı Puding tarifine göre pişirilir Bisküvinin kaymaması için borcamın altına 3 kaşık puding yayılır Sıra sıra bisküviler dizilir Tekrar puding dökülür, üzerine bisküvi dizilir Bu malzeme ile 3 sıra bisküvi oluyor 1 paket krem şanti, 1 bardak süt ile çırpılır En üste yayılır 1 saat kadar buzdolabında bekletilir Meyveler arzu edilen şekilde doğranıp süslenir Meyvelerin kararmaması için meyveli jöle hazırlanır ve fırça yardımıyla meyvelerin üzerine sürülür 1 gece buzdolabında bekletilir
*2 paket petibör bisküvi
*1 paket muzlu puding
*4 buçuk bardak süt
*2 kivi
*2 muz
*1 portakal
*2 elma
*1 nar
*1 paket muzlu jöle
Yerli Malı Pastası Tarifi Yapılışı Puding tarifine göre pişirilir Bisküvinin kaymaması için borcamın altına 3 kaşık puding yayılır Sıra sıra bisküviler dizilir Tekrar puding dökülür, üzerine bisküvi dizilir Bu malzeme ile 3 sıra bisküvi oluyor 1 paket krem şanti, 1 bardak süt ile çırpılır En üste yayılır 1 saat kadar buzdolabında bekletilir Meyveler arzu edilen şekilde doğranıp süslenir Meyvelerin kararmaması için meyveli jöle hazırlanır ve fırça yardımıyla meyvelerin üzerine sürülür 1 gece buzdolabında bekletilir