nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu
Gel seni camiye götureyimdedim Bugün cuma biliyorsun
Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi
Biliyorum lakin sebebini gerçekten merak ediyorum
Ne bileyim,olmuyor işte Keza pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorumdedi
Gayri ihtiyari gülmeye başladım
Herhalde şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi?
Önemli söylüyorum Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsindedi
Sahiden de öyleydi Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve defalarca ütülü tutardı
Pekidedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
Çocukken dedemle birkaç defa gitmiştim Ayrıca o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye her hâlükarda endişe etmiyordum Ama artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay daha sonra; kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde Yavasca yanında yaklaştım ve Kısık bir sesle:
Hani camiye gelmiyecektin ?dedim
Hiç sesini çıkartmadı Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu *
Gel seni camiye götureyimdedim Bugün cuma biliyorsun
Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi
Biliyorum lakin sebebini gerçekten merak ediyorum
Ne bileyim,olmuyor işte Keza pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorumdedi
Gayri ihtiyari gülmeye başladım
Herhalde şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi?
Önemli söylüyorum Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsindedi
Sahiden de öyleydi Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve defalarca ütülü tutardı
Pekidedim Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
Çocukken dedemle birkaç defa gitmiştim Ayrıca o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye her hâlükarda endişe etmiyordum Ama artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay daha sonra; kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yine yeşiller vardı üzerinde Yavasca yanında yaklaştım ve Kısık bir sesle:
Hani camiye gelmiyecektin ?dedim
Hiç sesini çıkartmadı Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu *