Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşil Elma Ve Çikolatalı Milkshake

Yeşil Elma Ve Çikolatalı Milkshake
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeşil Elma Ve Çikolatalı Milkshake Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet yeşil elma
*1 adet orta boy şeftali
*40 gram sütlü ya da bitter çikolata
*300 ml süt
*Buz

Yeşil Elma Ve Çikolatalı Milkshake Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler blenderdan geçirilerek içecek hazırlanır Afiyet olsun

Similar threads

Çikolatalı Vişneli Nefis Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *34 top çikolatalı dondurma *2 yemek kaşığı damla çikolata *1 su bardağı süt *1 su bardağı dondurulmuş vişne Çikolatalı Vişneli Nefis Milkshake Tarifi Yapılışı Çikolata ve vişneli hep çok yakıştırdım ve şimdi ise en sevdiğim nefis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Çikolatalı Kurabiyeli Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *400 ml süt *40 gr tablet çikolata *4 tane kurabiye (ben fındıklı kurabiyelerden kullandım) *1 paket kremşanti Çikolatalı Kurabiyeli Milkshake Tarifi Yapılışı 1 *Bütün malzemeler bir araya getirilip, sürahili blenderde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Muzlu Çikolatalı Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *1 adet dondurulmuş muz *1 top çikolatalı dondurma *1 su bardağından biraz daha çok süt (250 ml) Muzlu Çikolatalı Milkshake Tarifi Yapılışı Önceden dondurulmuş muzu diğer malzemelerle beraber blenderde kısa bir süre karıştırınız Çok basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Karamel Soslu Çikolatalı Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *1 5 su bardağı süt *1 yemek kaşığı şeker *2 yemek kaşığı çikolatalı dondurma *1 çay kaşığı kakao Süslemek için ; *Bardağın kenarlarına çikolata sosu *Üzerine 1 kaşık çikolatalı dondurma *2 adet buz Karamel Soslu Çikolatalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Karısık Meyveli Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *1 adet şeftali *1 yemek kaşığı yaban mersini *10 adet üzüm tanesi *150200 ml arası süt (istediginiz kıvama göre ayarlayabilirsiniz) *Tatlandırmak için 1 tatlı kaşığı bal Karısık Meyveli Milkshake Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler blenderdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt