Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir?

Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir?
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir? yeşil gözler için far, ela gözler için far, ela gözler için en hoş far rengi Sevgili melekler, eğer göz renginiz yeşil ya da elaysa, güzel gözlerinizin rengini daha bir ortaya dahil etmemek için makyaj hilelerinden faydalanabilirsiniz Bunun için yapmanız gereken hangi renk farları kullanacağınızı anlayışlı olmak Eğer öbür, reformcu ve gözalıcı bir makyaj yapmak istiorsanız, işte sizlere ipuçları Renk paleti içindeki en dürüst rengi seçerek ela ya da yeşil renkli gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmaya tezgâhtar olacak en yeni renk kombinasyonlarını sizler için derledik Makyaj konusunda tercihiniz becerikli ve yenilikçilikten yana ise önerilerimizi hayata vermek için fazla beklemeden harekete geçin! 14754 14754 yesilveelagozlericineniyifarrenklerinelerdir5c4ec38326b50yesilveelagozlericineniyifarrenklerinelerdir5c4ec38326b50 599 720 elagozjpg14754 Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir? elagozjpg14754 Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir? YEŞİL VE ELA GÖZLERE MAKYAJ ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ 1) Yeşil Gözler İçin En İyi Göz Farı Rengi: SEPYA Sepya yeşil gözler için şaşırtıcı derecede etkilidir Sepya (kahve tonları) çoğunlukla yeşil renkli gözlülerin en sevdiği göz farı rengidir Sepyanın en ahenkli olduğu diğer renkler kahverengigri veya koyu kahverengigri ikilileridir Eğer yeşil gözleri daha canlı göstermek isterseniz far paletinize daha canlı renkleri ekleyerek bunu başarabilirsiniz Alt esas renk sepya edinmek koşuluyla Yeşil gözleri daha büyük ve büyüleyici bildiren sepyayı sınamak için uzun uzun düşünmenize gerek değil! 2) Yeşil Gözler İçin En İyi Göz Farı Rengi : Mürdüm Eriği Tonları Yeşil gözler üstünde mürdüm eriği farıyla yapılmış gölgeler inanılmaz kontrast etki yaratır Mürdüm eriği tonları yeşil gözlerin güzelliğini ortaya dışında tutmak ve göz kamaştırıcılığını gözler önüne sermek için en ideal far rengidir Mürdüm eriği farla yapılan dumanlı göz makyajı fantastik bir gece makyajıdır Mürdüm eriği rengindeki farınızı metal rengiyle bir arada kullanmayı da deneyebilirsiniz 3) Yeşil Gözler İçin En İyi Göz Farı Rengi: GÜMÜŞ Ela ve yeşil gözler için en iyi göz farı gümüş rengi tonlarıdır Yeşil gözlü dünyaca ünlü yıldızların kırmızı halı için en sık seçim ettikleri göz farı gümüş tonlarıdır Genişletmek için tıkla id  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt