Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeşilay haftası ile ilgili etkinlikler

yeşilay haftası ile ilgili etkinlikler
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeşilay etkinlikleri

yeşilay hakkında etkinlikler arıyorum

Cevap: yeşilay haftası ile ilgili etkinlikler

Topluma, aileye, bireye zararlı olan icki ve uyuşturucuların kullanımını eğitim yoluyla engellemek icin kurulan Yeşilay Derneği'nin simgesi; beyaz ustunde yeşil bir aydır Yeşilay Derneği Genel Merkezi, Yeşilay adlı aylık bir dergi yayınlıyor Bu dergi duzenli olarak alkollu ickilerin, uyuşturucuların, sigaranın topluma ve sağlığa olan zararlarıyla ilgili yayın yapıyor

Yeşilay Haftası boyunca yeşil ay tarafından Afişler hazırlanır insanlar zararlı maddeler hakkında uyarılır ve bilgilendirilirTurkiyede Yeşilay Haftası nedeniyle Okullarda oğrencilere yonelik bir etkinlik duzenleniretkinlikte; oğrencilere alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı ve geleceği tehdit eden alışkanlıklarla ilgili bilgiler verilirkonuşmalar yapılır şiirler okunur

Similar threads

yeşilay icin nasıl etkinlik hazırlanır Turkiyede Yeşilay Haftası nedeniyle Okullarda oğrencilere yonelik bir etkinlik duzenleniretkinlikte; oğrencilere alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı ve geleceği tehdit eden alışkanlıklarla ilgili bilgiler verilirkonuşmalar yapılır şiirler okunur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yeşilay etkinlikleri yeşilay hakkında faaliyetler arıyorum Cevap: yeşilay haftası ile ilgili etkinlikler Topluma, aileye, bireye zararlı olan alkol ve uyuşturucuların kullanımını eğitim yoluyla alıkoymak için kurulan Yeşilay Derneği'nin simgesi; beyaz üstünde yeşil bir aydır Yeşilay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Yeşilay Haftası Hakkında Ozet Bilgi Ulkemizde her yıl 17 Mart arası Yeşilay haftası olarak kutlanır Yeşilay Haftasında alkollu ickilerin, uyuşturucuların topluma, aileye, bireye zararları anlatılır Alkollu ve uyuşturucu iceren maddeler ile sigaranın zararları yeşilay haftası kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
yeşilay haftası ile ilgili bilgi Yurdumuzda alkollu icki ve uyuşturucu madde kullanmaya karşı olanlar 5 Mart 1920 tarihinde Hilali Ahdar Derneğini kurdular Hilal – ay , ahdar – yeşil anlamındadır Hilali Ahdar, daha sonra Yeşilay adını aldı Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini icine alan 1 – 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
yeşilay için nasıl etkinlik hazırlanır Türkiyede Yeşilay Haftası sebebiyle Okullarda öğrencilere karşın bir faaliyet düzenleniretkinlikte; öğrencilere alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı ve geleceği tehdit eden alışkanlıklarla ilgili bilgiler verilirkonuşmalar yapılır şiirler okunur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt