Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşilay Haftası İle İlgili Güzel Sözler

Yeşilay Haftası İle İlgili Güzel Sözler
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeşilay Haftası İle İlgili Güzel Sözler yeşilay haftası yeşilay haftası ile ilgili güzel sözler ile ilgili hoş sözler veciz kısa ve öz 17 Mart tarihleri yeşilay haftası olarak kutlanırYeşilayla ilgili sözleri paylaşarak bir nebzede olsa bende bu manâlı ve manalı haftaya katkıda bulunmak istedimyesilayhaftasiileilgiliguzelsozler5c55755b89347alt 1549104471 1549104471 yesilayhaftasiileilgiliguzelsozler5c55755bb7993yesilayhaftasiileilgiliguzelsozler5c55755bb7993 yesilayhaftasiileilgiliguzelsozler5c55755bb7993 Içki tüm kötülükleri anasıdır Içki güldürür, süründürür, öldürür Alkol sağlığın düşmanıdır Alkol kötülükler doğurur Içki aile bütçesini eritir Içki öldürür, kumar süründürür, spor güldürür Alkol ve sigara sinir ve sindirim sistemlerini bozar Içki almak, gönüllü çılgınlıktır Alkol veremin en manâlı dostudur İçkinin girdiği yerden fikir, ahlak ve utanma kaçar Içki insanı sefalete, rezalete hatta cinayete sürükler Sigara kanserle kardeştir Içki kapıdan girerse, mutluluk pencereden çıkar Toplumdaki böylece çok facianın sorumlusu içkidir  

Similar threads

Alkolle ilgili güzel sözler ( alkolün kötülüğünü anlatan ) Içki tüm kötülükleri anasıdır Içki güldürür, süründürür, öldürür Içki sağlığın düşmanıdır Içki kötülükler doğurur Içki aile bütçesini eritir Alkol öldürür, kumar süründürür, spor güldürür Içki ve sigara sinir ve sindirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yeşilay Haftası İle İlgili Güzel Sözler Alkol bütün kötülükleri anasıdır Alkol güldürür, süründürür, öldürür Alkol sağlığın düşmanıdır Içki kötülükler doğurur Içki aile bütçesini eritir Alkol öldürür, kumar süründürür, spor güldürür Alkol ve sigara asap ve sindirim sistemlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Yeşilay haftası nedir,yeşilay haftası niçin kutlanır,yeşilay haftası ne vakit kutlanır,yeşilay haftası ile ilgili veri,yeşilay haftasıyla ilgili yazı,17 mart yeşilay haftası ( 1 – 7 Mart ) 5 Mart 1920 tarihinde ülkemizde uyuşturucu madde ve alkollü içki kullanımını desteklemeyenler Hilâli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Yeşilay Haftası İle İlgili Genel Bilgi Yurdumuzda alkollü alkol ve uyuşturucu madde kullanmaya aleyhinde olanlar 5 Mart 1920 tarihinde Hilâli Ahdar Derneğini kurdular Hilâl – ay , ahdar – yeşil anlamındadır Hilâli Ahdar, sonra Yeşilay adını aldı Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini içine alan 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Yeşilay Haftası Seçme Şiirler Yeşilay ’da Buldum Ben bu hayale nasıl düştüm şaşırma! Hayattan kaçıp hayale daldım Endişe, dehşet, hüzün ve korku Ayrıca felaket dünyasında kaldım Güneşe küstüm, karanlık dostum, Herkesten kaçıp tenhaya pustum, Hayatımdan ümidimi kestim Tiryakilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt