Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeşilçam yıldızı Itır Esen ilk kez açıkladı!

Yeşilçam yıldızı Itır Esen ilk kez açıkladı!
0
104

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
hZidu_1567501108_5502.jpg

Yeşilçam yıldızı Itır Esen, uzun devrandır ekranlarda uzunluk göstermemesinin nedenini çarpıcı laflarla açıkladı. İşte, ünlünün başına gelenler ve ayrıntıları...

Bir çok Yeşilçam sinemasında rol alan ekranların sevilen nostaljik yüzü Itır Esen, iki yıl evvel sette başına gelenleri anlattı. 62 yaşındaki oyuncu şaşırtan açıklamalarıyla gündeme geldi. Bir yıl boyunca yatağa bağlı kalan Ürün'ün şoke edici lafları içtimaî medyada yankı uyandıran haberlerin arasında bölgesini aldı.

SStxJ_1567513930_6668.jpg

Itır Esen,''Bir Meczup Sevda serisinin setinde iki yıl evvel kaza geçirdim. Ben varlıklı birini canlandırıyordum. Cipe bindik kamera açısı yeterli olsun diye ortada oturdum, yardımcı oyuncu arkadaşlar da pek güzel otomobil kullanamıyordu. Benim de bel fıtığım vardı. 'Bu arkadaş çok âlâ araç kullanmayı bilmiyor değiştirelim' diye rica ettim, değiştirmediler. Bir hafta sonra yolda giderken gayrı bir araca çarptı. Otomobil son model olduğu için herkes otomobile bakıyor, ben bir indim yürüyemiyorum. O durumda 5 gün çalıştım, gözümden yaş geliyordu çalışırken.Dizinin reytingleri beddi 4. kısımda kalktı. Bu hadise çok duyulmadı, ben duyurmadım. 2 yıldır bu rahatsızlıkla uğraşıyorum. Bir yılım yatakta geçti, hiç yürüyemedim. Yeni yeni toparlandım. 16 çivi var belimde şu an'' açıklamasıyla gündem oldu.

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt