Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşilçam'ın Tülin'i Afra Saraçoğlu: Yatırımımı oyunculuğa yapıyorum

Yeşilçam'ın Tülin'i Afra Saraçoğlu: Yatırımımı oyunculuğa yapıyorum

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
6vPdk_1620025524_3244.jpg

23 yaşındaki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, ilerisi için yatırımını oyunculuk eğitimleriyle kendisine yaptığını söyledi.

İlk oyunculuk tecrübesini 'İkinci Şans' filminden gelen teklifle parlatan genç oyuncu Afra Saraçoğlu, "Eve değil kendime yatırım yaptım. Şan ve dans dersleri aldım. Oyunculuk kurslarına gittim' diyerek kendisi için çalıştığını dile getirdi.

IcS4P_1620025494_3411.jpg

Similar threads

Sinema dünyasının yeni yüzlerinden biri olan Afra Saraçoğlu, 1997 yılında dünyaya geldi Küçük yaşlarda merak saldığı oyunculuğa, 2019 yılında vizyona gelen “İkinci Şans filmiyle adım attı Oyunculuk haricinde mankenlik ve modellik de yapan Afra Saraçoğlu, henüz herhangi bir televizyon dizisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Son periyotların aranılan güldürü oyuncularından Esin Gündoğdu, Seyhan Erdağ'a samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu, 2 yılda tam 72 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Seyhan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Son dönemlerin aranılan komedi oyuncularından Esin Gündoğdu, Seyhan Erdağ'a samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu, 2 yılda tam 72 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Seyhan Erdağ'la Süper...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
ve o harikulade küçük kadınlar İşte o ufak kadınlar Sinem VURAL 1549269862 1549269862 veomuhtesemkucukkadinlar5c57fb6a659f7veomuhtesemkucukkadinlar5c57fb6a659f7 http:wwwhurriyetcomtrnp46575754657 Kanal D’de bu akşam saat 2000’de ekrana gelecek Ufak Kadınlardizisi, benzer adlı sinema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
FULYA ZENGİNER Hem rolume hem OSS’ye calışıyorum Yeliz nasıl bir karakter? Biraz fazla şımarık Zengin bir ailede doğmalıymış! Biraz deli dolu ve heyecanlı Kardeşleri Elif ve Armağan ile cok zıt bir karaktere sahip Her evde mutlaka bulunan bir kız Yeliz, cunku ergenlik cağına giren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,498Konular
982,025Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt