Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeşim Erçetin: "Pişman"(2009)

Yeşim Erçetin: "Pişman"(2009)
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeşim Erçetin: Pişman() yeşim erçetin yesim erçetin yesım ercetın 1549258748 1549258748 yesimercetinpisman5c57d00165ab3yesimercetinpisman5c57d00165ab3yesimercetinpisman5c57d00165ab3 Yoğun, stresli ve bıktırıcı geçen günlerde Yeşim Erçetin, tadı kaçan ağzınızı Lezzetlandıracak ve 13 yeni şarkının yer aldığı Pişmanile müzik dünyasını harekete geçirecek Pişmanlıklarını geride bıraktığını söyleyen Yeşim Erçetin, albümün çıkış tarihini bundan böyle doğduğu gün olarak kabul edeceğini de söylüyor Birincil albümü Aşk İçini 2006 yılında çıkartan Yeşim Erçetin, uzun süren hazırlık ardından 13 şarkının yer aldığı Pişmanile Seyhan Müziketiketiyle ikinci defa müzik severlerin karşısına çıkıyor Daha donanımlı ve kendinden belirli adımlarla ilerleyen Yeşim Erçetin, Özgür Aras'ın kurduğu profesyonel bir ekip ile yola devam ediyor Fotoğrafçı Lara Sayılgan'a müthiş pozlar veren Yeşim Erçetin, Yeni bir dönem açılıyor hayatımda Bütün pişmanlıklarım ile her tarafta doğdum Bu albüm ile birlikte doğum tarihimi de değiştiriyorum Çıktığı gün artık benim doğduğum gün olacakdiyerek geride bütün pişmanlıklarını bıraktığını ve hayata her tarafta adım attığını söylüyor Çağrı Kodamanoğlu'nun müzik direktörlüğünde Aslızen Yentur, Sude Bilge Demir, Murat Yerinli, Erem Yıldız, Ödül Erdoğan, İskender Külekçi, Orçun Karamuk'un birbirinden güzel 13 şarkısını seslendiren Yeşim Erçetin, Müzik dünyasında yeni bir kana, yeni bir heyecana ve yeni bir sese ihtiyacı var Tüm bu aranan özellikler bende Hiç alçakgönüllü göstermiyorum Hoş bir yüzüm, güzel bir vücudum ve hoş bir sesim var Şov dünyasında aranan tüm özelliklere sahibim Anında ben oldum ben starım diye de çıkmıyorum Çalışıyorum, kendimi yetiştiriyorum O yüzden müzik dünyasında kalıcı olacağımdiyor  

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt