nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Yeşim Karadağ Yaşam Öyküsü,
Yeşim Karadağ Hakkında Data,
Yeşim Karadağ Özgeçmiş
Yeşim Karadağ Aslen Çanakkale Eceabatlı
İstanbul Pertevniyal Lisesi ’ni bitirdi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ’nde 2 yıl okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi ’nde eğitimine devam etti İşletme Fakültesi mezunu
Halen Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Bölümü ’nde master programına devam ediyor
Aile şirketinde idare yapıyor
Üniversitede iktisat derslerine girdi
Yerel Seçimleri ’nde Belediye Meclisi üyesi adayı oldu
Hak ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Yönetimi ’nde İl Tanıtım ve Medya Yardımcılığı ve sonra Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü 15 Ocak 2019 tarihinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti
Çanakkale ’de Sivil Toplum Kuruluşları ’nda tayin aldı Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi ’nde makalesi ve sunumu yer aldı
Evli ve 2 çocuk annesi
İngilizce biliyor *
Yeşim Karadağ Hakkında Data,
Yeşim Karadağ Özgeçmiş
Yeşim Karadağ Aslen Çanakkale Eceabatlı
İstanbul Pertevniyal Lisesi ’ni bitirdi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ’nde 2 yıl okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi ’nde eğitimine devam etti İşletme Fakültesi mezunu
Halen Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Bölümü ’nde master programına devam ediyor
Aile şirketinde idare yapıyor
Üniversitede iktisat derslerine girdi
Yerel Seçimleri ’nde Belediye Meclisi üyesi adayı oldu
Hak ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Yönetimi ’nde İl Tanıtım ve Medya Yardımcılığı ve sonra Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü 15 Ocak 2019 tarihinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti
Çanakkale ’de Sivil Toplum Kuruluşları ’nda tayin aldı Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi ’nde makalesi ve sunumu yer aldı
Evli ve 2 çocuk annesi
İngilizce biliyor *