Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim Salkım "7" (2009)

Yeşim Salkım "7" (2009)
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeşim Salkım 7() Yeşim Salkım, 7adını verdiği 13 albümü ile yılının yazına iddialı giriyor 7 tane cover şarkıdan oluşan albümde Yeşim Salkım, hem Pop, ayrıca Türk Sanat Müziği, ayrıca de Türk Irk'nden oluşan bir repertuar hazırladı Daha önce çıkarmış olduğu Sen Nasılsan Öyleyimisimli albümde de ayrı araştırmalar yapacağının sinyallerini veren Yeşim Salkım, yeni albümüyle fazla dikkat çekecek Albümde bulunan şarkılardan bir tanesine sanatçının babası Dursun Salkım'a ait Bu Ne Biçim Aşk Böyleisimi şarkının kayıtlarında Dursun Salkım'da kızına uduyla eşlik etti Yeşim Salkım, 7isimli 13 albümünde Fikret Şeneş, Ülkü Aker, Norayr Demirci, Turgut Yarkent, Sadettin Öktenay, Hulki Saner, Alaeddin Şensoy, Dursun Salkım gibi kayda değer söz ve beste yazarlarının eserlerine yer verdi Bunlardan bir tanesi albümde fakat tek Türk Millet eseri olan söz ve müziği Aşık Mahsuni Şerif'e ait olan Ben Benitürküsü Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan albümün yapımcısı Hakan Eren Albümüdeki bütün düzenlemeler Türkiyecnin başarılı aranjörlerinden Selim Çaldıran tarafından yapıldı Miks ve mastering Samimiyetle Köker kadar yapılan albümün birincil çıkış şarkısı sanatkâr laf yazarı Fikret Şeneş'in sözlerini yazmış olduğu Nerdeysen 1549258754 1549258754 yesimsalkim75c57d0071f33eyesimsalkim75c57d0071f33eyesimsalkim75c57d0071f33e Yeşim Salkım 7Neredeysen Laf: Fikret Şeneş Düşmalarım Çatlasın Laf: Işık Halkası Aker Müzik: Norayr Demirci Tövbeler Tövbesi Laf: Turgut Yarkent Müzik: Sadettin Öktanay Büyüleyen Gözlerinle Söz & Müzik: Alaaddin Şensoy Hatıralar Laf & Müzik: Hulki Saner Bu Ne Biçim Aşk Söz :& Müzik: Dursun Salkım Ben Beni Laf & Müzik: Aşık Mahsuni Şerif​  

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt