Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim Salkım : Evlenebilirim de Evlenmeyebilirim de

Yeşim Salkım : Evlenebilirim de Evlenmeyebilirim de
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeşim Salkım : Evlenebilirim de Evlenmeyebilirim de yeşim salkım doğum yaptımı yeşim salkım doğum yaptı 1549669 1549669 yesimsalkimevlenebilirimdeevlenmeyebilirimde5c4de889b5afbyesimsalkimevlenebilirimdeevlenmeyebilirimde5c4de889b5afb http:img187imageshackusimg187136016gk9 Yeşim Salkım, ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu Salkım 'Fazla erken konuşmak istemiyorum ama Hakan'la mükemmel dışarı giden bir ilişkimiz var bir senedir Gayet güzel gidiyor Benzer evde yaşıyoruz, herşeyi birlikte paylaşıyoruz Evlenebiliriz de lakin ben burada bunu söylerim, biraz nasip kısmettir, evlenmeyebiliriz de lakin evlenebiliriz de onu söyleyeyim' dedi Hatalar yaptım Fazla hata yaptığını ve bu hataların kendisini büyüttüğünü anlatan Yeşim Salkım, 'Türkiye'de yaşamasaydım evlenmeden yaşardım lakin bunu seçim etmedim Çünkü bir evladım vardı Kızımı korumam gerekiyordu' şeklinde konuştu Beni çok kıskandılar 'Fazla kıskanıldım' diyen Yeşim Salkım, bunun nedenini de şöyle anlattı: 'Çünkü fazla özelliğim var Fazla cesurum, toplum kurallarına defalarca uymaya çalıştım, çok dürüstüm, söylediğim şeyleri red etmedim, hiç bir şeyden korkmadım, bu çarkın kurallarına uymadım' Liste yapayım da görsünler Evliliklerinin durmadan gündeme getirilmesine de tepki gösteren Yeşim Salkım, 'Ben burada size bir liste çıkarayım da görün Cümbür Cemaat asgari 34 evli Bir tek ben evlenmedim fakat yalnızca benim evliliklerim konuşuldu' açıklamasını yaptıTelevizyongazetesi  

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt