Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim Salkım - Gözlerinin İçine Başka Hayal Girmesin

Yeşim Salkım - Gözlerinin İçine Başka Hayal Girmesin
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeşim Salkım Gözlerinin İçine Başka Düş Girmesin gözlerinin içine başka hayal girmesin akor gözlerinin içine diğer hayal girmesin Bana ait çizgiler uyarı et silinmesin İstersen yum gözlerini, tıpkı düşünür gibi Benden evvel başkası sakın seni görmesin Benden evvel başkası seni görüp sevmesin Kıskanırdım seni ben kendi gözümden bile, Nasıl verirdim seni bir yabancı ele Sana gelen yollarda her zaman beni bekle Benden evvel başka biri sakın seni görmesin Benden evvel seni görüp sevmesin  

Similar threads

Beklenen Şarkı Sozu Beklenen Şarkı Şarkı Sozleri Gozlerinin icine başka hayal girmesin Gozlerinin icine başka hayal girmesin Bana ait cizgiler dikkat et silinmesin Bana ait cizgiler dikkat et silinmesin İstersen yum gozlerini Tıpkı duşunur gibi Benden evvel başkası Sakın seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Değişik hoş sözler değişik sözler öbür hoş sözler melekli hoş melek sözleri melek sözleri İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan Bilirmisin geceler ne değin uzun kazanç bekleyenlere Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
sevgi ve aşk mesajları ÜZÜNTÜLERİN KUMSALDAKİ ÜÇGENIN TABAN OLMAYAN KENARI İZLERİ KADAR HAFİF SEVİNÇLERİN OKYANUSLAR KADAR DERİN OLSUN CANIM GÖZYAŞI DÖKMEK İSTİYOR YAZMAK BAHANE BATAN GÜNEŞ UMUDUMUZ DOĞAN GÜNEŞ TESELLİMİZ OLSUN SEVMEMİŞTİM KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM DEĞIN ÇEKMEMİŞTİM KİMSEDEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt