Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeşim Salkım kızı Ada için yatakları ayırmış

Yeşim Salkım kızı Ada için yatakları ayırmış
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yeşim Salkım kızı Ada için yatakları ayırmış yeşim salkım kızı ada hakan eratik fotoları resimleri haberleri burada arkadaşlar Ünlü şarkısı Yeşim Salkım, ikinci bebeğine hamile kalmıştı mekanicom olarak, Yeşim Salkımın gebelik fotoları resimlerini sizlerle paylaşmıştık Geçtiğimiz günlerde bir kız bebek dünyaya getiren şarkıcının Yeşim Salkım ve kızı Ada Bebek başlıklı konuda sizlere Yeşim Salkım doğum haberini aktarmıştık Yeşim Salkım Hakan Eratik çiftinin güzeller güzeli minnak kızı Ada Bebek geceleri, babası Hakan Eratik'in horlamasından ötürü uyandığı için, annesinin yatakları ayırmasına niçin olmuş Melek'lerimyesimsalkimkiziadaicinyataklariayirmis5c4e863619061alt Hakan Eratik ve Yaşim Salkım, ufacık kızları Ada için yatakları ayırmışlaryesimsalkimkiziadaicinyataklariayirmis5c4e863619061alt Hemen sizlere Yeşim Salkım kızı Ada haberlerinin detaylarını aktarıyoruz Melek'ler 1548650033 1548650033 yesimsalkimkiziadaicinyataklariayirmis5c4e8636720d0yesimsalkimkiziadaicinyataklariayirmis5c4e8636720d0 yesimsalkimkiziadaicinyataklariayirmis5c4e8636720d0 Yeşim Salkım, kızı Ada’nın doğumundan sonra eşi Hakan Eratik’le yatakları ayırdıklarını söyledi: “Kocam horlamaya başladı yorgunluktan Onun ufacık bir ses çıkarmasıyla Ada uyanıyor Ada uyanınca da sinirleniyorum YEŞİM Salkım, Yeni Anne dergisi için geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelen kızı Meryem Ada ile nesnel karşısına geçti Dergi ekibini yeni evinde ağırlayan Salkım, röportajında da bebeğinin doğumuyla hayatında değişenleri anlattı Ünlü şarkıcı, bundan böyle eşi Hakan Eratik’le bambaşka yataklarda uyuduğunu söyledi: “Kocam horlamaya başladı yorgunluktan Onun küçücük bir ses çıkarmasıyla Ada uyanıyor Ada uyanınca da ben sinirleniyorum Geçen gece bir baktım, Hakan yastığını, yorganını almış aşağı kata iniyor ‘Benim birazcık rahat uyumam gerekiyor’ dedi Doğumdan beri flört ediyor musunuz derseniz, ‘hayır’ Romantik bir yemek yemek yediniz mi diye sorarsanız, ‘hayır’ Sadece Ada’nın anne ve babası pozisyonundayız Şöyle bir güzellik var; biliyor ama şu an bu süreci yaşamalıyız, çünkü besbelli şahane bir sebep var En hoş keyif, eve gidip yatağımıza uzanıp, aramıza Ada’yı edinmek ve onunla süre dinmek Ada’dan önce bebek düşürdüm Yeşim Salkım, “Ben Ada’ya hamile kalmadan bir sene önce bir bebek kaybettim, istemiştik lakin olmadı dedi  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt