Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim Salkım la tane tane röpörtaj

Yeşim Salkım la tane tane röpörtaj
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeşim Salkım la tane tane röpörtaj 'HAKAN UZAN'DAN İHANETİ ÖĞRENDİM' 1548616432 1548616432 yesimsalkimlatanetaneroportaj5c4e02f49c2f3yesimsalkimlatanetaneroportaj5c4e02f49c2f3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyesimsalkim20ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YEŞİM SALKIM, 26 YAŞINDAYKEN EVLENDİĞİ İŞADAMI HAKAN UZAN'DAN İHANETİ ÖĞRENDİĞİNİ VE YAŞADIĞI ZORLUKLAR KARŞISINDA AYAKTA DURMAYI BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ Bugüne değin 3 kez evlendiğini bildiren Salkım, bunun olağan olduğunu Türkiye şartlarında ünlü olmayan insanların da 3 izaç yapabildiğini söyledi Sevgilileri ile flört etmeyi beceremediğini ve aile hayatını sevdiğini vurgulayan Yeşim Salkım, evlendiği eşlerinden fazla şeyler öğrendiğini anlattı Bir dönem büyük bir güce sahip olan Uzan Grubu'nun sahiplerinden Hakan Uzan ile 26 yaşında evlendiğini andıran Salkım, 'Hakan Uzan'dan ihaneti öğrendim ve ne değin da kuvvetli olduğumu öğrendim Ben aldatılmayan bayan yoktur diyorum' biçiminde konuştu Hakan Uzan'dan boşanırken korktuğunu itiraf eden Yeşil Salkım, 'Öyle bir insandan boşanmak ve Türkiye şartlarında ayakta kalabilmek gerçekte gerçekten çok güçtü Fazla korktum Hatta şöyle de bir dileğim oldu; 'Allah'ım yüreğimdeki bu gücü alma' diyerek ağlıyordum anneme Lakin çok şükür almadı Ne şart aşağı olursa olsun kadının gücünü gösterdiğime inanıyorum Ayaklarım üstünde durabildim Her şarta karşın, her türlü baskıya rağmen Bütün medyanın üzerime gelmesine karşın' biçiminde konuştu  

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt