Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeşim salkım, yaşadığı evlilikler ve ilişkiler konusunda ilginç açıklamalarda bulundu

Yeşim salkım, yaşadığı evlilikler ve ilişkiler konusunda ilginç açıklamalarda bulundu
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yeşim salkım, yaşadığı evlilikler ve ilişkiler konusunda acayip açıklamalarda bulundu 1545164 1545164 yesimsalkimyasadigievliliklerveiliskilerkonusundailgincaciklamalardabulundu5c4dd6f11fb94yesimsalkimyasadigievliliklerveiliskilerkonusundailgincaciklamalardabulundu5c4dd6f11fb94 http:img99imageshackusimg992525yesimsalkimfoto01pj8 Biten ilişkilerden sonra geriye dönüp bakmadığını söyleyen Salkım, aşk acısının ise yıllar boyu sürmediğini de vurguladı Oya Germen, Saba Tümer ve Ayşe Özyılmazel'in birlikte sunduğu 'Yok Daha Neler' programına davetli olan Yeşim Salkım, kadınların erkeklerden şehvetli anlamda daha zinde olduğunu söyleyerek yaşadığı ve biten ilişkileri konusunda yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı İnsanın fazla sevdiği birisini toprağa verdikten sonra bile acısının 40 gün süreceğini söyleyen Salkım, sonradan o kişinin yaşama kaldığı yerden devam ettiğini vurgulayarak, bir aşkın açısının da 40 günden fazla olamayacağını söyledi Allah'ın kadınları fazla zinde yarattığını, kadınların yalnızca şehvetli taraflarını törpileyemediğini vurgulayan Yeşim Salkım, 'Kadınlar sadece duygularıyla hareket ettiği zaman yenik düşüyor Lakin erkekler gibi iradeyi ön plana çıkartıp kullandığın zaman gücünün farkına varıyorsun' diyerek iradesinin gücüyle kendisini çok tez toparlayabildiğini belirtti Başından fazla sayıda ayrılık geçtiği için bu ayrılıklardan nasıl kalktığının sorulduğunu açıklayan Yeşim Salkım, 'Aslanlar gibi kalkarım, niye kalkmayayım Fazla hoş bir yaşam yaşamışım, bir evladım var Bakıyorum kibir duyuyorum' dedi gecce  

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt