Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim salkımdan kliplere eleştiri bombardmanı

Yeşim salkımdan kliplere eleştiri bombardmanı
0
30

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeşim salkımdan kliplere tenkit bombardmanı YEŞİM KLİPLERİ ELEŞTİRDİ 1548615663 1548615663 yesimsalkimdankliplereelestiribombardmani5c4dfff37cdf0yesimsalkimdankliplereelestiribombardmani5c4dfff37cdf0 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyesimsalkim17ekimmm&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YENİ ALBÜMÜNDEKİ 'RAKI BALIK' ŞARKISININ EKRANLARDA YAYINLANMAMASINA TEPKİ GÖSTEREN YEŞİM SALKIM, 'BACAĞINI, ORASINI, POPOSUNU AÇMAYAN KALMADI' DİYEREK DIĞER KLİPLERDEKİ GÖRÜNTÜLERE UYARI ÇEKTİ Bir programa davetli olan Yeşim Salkım, 'Sen Nasılsan Öyleyim' isimli albümündeki 'Rakı Balık' şarkısındaki 'rakı' kelimesi nedeniyle klibinin televizyonlarda yayınlanmamasına tepki gösterdi Şanssızlıklar yaşadığına değinen Salkım, 'Şu anda yaşadığımız Türkiye'ye baktığımız süre 'şerbet balık' yapsaydım olur ya daha fazla yayınlanırdı, fakat 'rakı balık' yaptığım zaman olmadı' diye konuştu Klibinin yayınlanmamasına sebep olarak 'içki içmeye özendirmesi'nin gösterildiğini anlatan Yeşim Salkım, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: 'Dediler ama, 'İçki içmeye özendiriyorsunuz' Dedim oysa, 'Bu değin klip seyrediyorum ben, onlar da fuhuşa mı özendiriyorlar? Öpüşmeyen kalmadı Bacağını, orasını, poposunu açmayan kalmadı Acilen onlar neye özendiriyorlar? Biz Müslüman bir toplumsak diziler neye özendiriyor? Yani her dizide bir karışıklık yaşanıyor O onun sevgilisiyle, o onun karısıyla O ondan ayrılıyor, onunla evleniyor Yani nasıl bir ülke olduk?' televizyongazetesi Arkadaşına G  

858,496Konular
982,405Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt