iltasyazilim
FD Üye
Bu topic i kullanacağım aklıma gelmezdi arkadaşlar lakin zorunda kaldım ne yazık fakat Temmuzun ortalarında tanıştık işte takıldık 1 ay falan Sonrada öbür şehirlerde yaşadığımız için arkadaş kalalım dedik Bu ara sanki hala takılıyomusuz, sevgiliymisiz gibi tripler atıyo Ben kesintisiz alttan aldım çoğu hareketini beraberken Dün konusuyoduk işte, eşli danslara başlamış Bende dedim ki Ordan sevgili yaparsın artık dedim arkadaş olduğumuz için O anında parladı, konusmadı falan Bende mesaj attım işte Abes manâsız sinirleenme, bi kerede sen alttan alsan ne kaybedersin? Saçmalama, lütfen böyle bişey deme bi daha falan desen ne kaybedersindedim O da Ne söyleyeceğimi söyleme bana, dedi oysa ben ona desen ne kaybedersin demistim Yani anlayacağınız sıkıldım artık herseyi sorun yapma çabasından Ki buna aynı bir sürü şey söylemisti bana ve ben çoğuna töleranslı davrandım alttan aldım lakin en ince ayrıntısına kadar laçkalaştı bu şart bundan böyle Bende umursamıyorum bundan böyle çünkü çok sıkıldım ve içimde son derece gizli Sizce hatalı mı yapıyorum?