Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeter artıkkkkkk

yeter artıkkkkkk
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yeter artıkkkkkk itiraf ediyorum teyzemi ve iki kızını hiç sevmiyorum bi insan bu değin mı kötü niyetli olur ve kızlarına da bunu bu kadar mı aşılar yaa offffff valla yeter artık çekemiyorum  

Similar threads

Baba para versene)) Baba para versene Baba para versene Ne parası ? Walla ayrım etmez Türk parası, amerikan parası, İngiliz parası olabilir Yaaa katlanma Baba para versene ulan daha dün para vermedim mi ben sana Napcan yeniden baba kontörüm bitti kontör alacam Ulan senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Forumda izaç hayatıım ben geldiim :çiçek: * bi smileyle yırtabileceğini mi zannediyosun nerdesin bu saate kadar! hayatım iş kuvvet biliyosun işte konu kilitle ,çift dikiş sil, troll user banla her zamanki şeyler * ben sanki abes oturuyorum bütüngün topiği temizleyene kadar canım çıktı, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Yeni üye Yeni Aza Abi ben yeni geldim Admin Hoşgeldin Yeni Aza(510 dk sonra) Abi ben yeni geldim admin Hoşgeldin dedim ya Yeni Aza Abi sen burda napıyon admin Belge işleri ara sıra muhasebe yani senin anlayacağın getir götür işleri Yeni Üye hadi ya ben diğer şeyler yapıyon sanıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
kötü şeker pis şeker:D:D fena ve pis rüyada kediyi evden atmak ewtt bnde gecmiste yedigim haltlarından suan hatırladım bii kac seyi paylasıyım bariikotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt :D:D :D:D :D:D annemle arkadasıı aysel teyze sabahleyin aksama kadar cok hoş yemekler yaptılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Gözyaşım Yeter Aktığın! Bu gece yine yavaş yavaş süzüldün gözlerimden ağır ağır Kırmadan İncitmeden düşüyordun kirpiklerimden Yavaşça inerken yanağımdan aşağıda Bütün hıncını alır gibi yanaklarımdan öpüyordun Kim için…?Ne için aktığını biliyor musun? diye soruyordum sanaHayır diyordunVe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt