Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeter bundan böyle unutmak istiyorum 1 sene oldu tam

yeter bundan böyle unutmak istiyorum 1 sene oldu tam

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar merhabakızı takriben 1 yıldır seviyorumlakin o beni sevmiyor yani anlayacağınız gibi karşılıksız platonik bir aşkbi anda arkadaş olmaya samimi olmaya başladıkdaha sonra aşık oldum yakın davrandı diye o da beni seviyor sandım fakat yanlış anlamışım galibadaha sonra takriben 67 ay konuştuk arada sevgilim var dediayrıldık diye mesaj attı sonradan tekrardan birlikteyiz dedi ve ben de sinirlendim tabibana senle konuşunca kıskanıyor dedi ben de resti çekip küstümsonradan özür diledim 23 kez ama reddetti5 aydır falan malesef küsüzve ben yalnızca bakabiliyorum yaptığım başka birşey yok ve hergün kendimi kandırıyorumartık ona bakmayacam o kim ki,bugünden itibaren aklımda o olmayacak desem de okulda gördüğüm anda her işimi bırakıp kıza bakıyorum yol boyu uzun uzunfakat kızın baktığı falan değil ne yapmalıyım arkadaşlar özrümü kabul etmiyor,beni sevmiyor,benle konuşmak için mücadele harcamıyorama ben çılgın gibi aşığım ve kahroluyorumlütfen çözüm önerin böyle yaşamak fazla acı veriyor çok üzüyor beni

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt