iltasyazilim
FD Üye
2019 yılı içerisinde “Yeterlik Sınavı ile personele karşın “Mesleki Bilgiler Düzey Tespit Sınavı yapılması planlanmaktadır Fakat henüz muhakkak bir tarih yoktur
Yeterlik Sınavı Yükümlülük Alanı
1 Vaizlik için Sınav Konuları:
Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfasının “HizmetlerimizEğitim Hizmetleri bölümünde yer alan yeterlik konuları (Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin 11 ’inci maddesindeki konular)
2 Kur ’lahza Kursu Öğreticiliği ve İmamHatiplik için Sınav Konuları:
Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfasının “HizmetlerimizEğitim Hizmetleri bölümünde yer alan yeterlik konuları (Diyanet İşleri Başkanlığı Imtihan Yönetmeliğinin 11 ’inci Maddesindeki konular)
3 MüezzinKayyımlık için Sınav Konuları:
(Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin 11 ’inci maddesindeki konular) *
Yeterlik Sınavı Yükümlülük Alanı
1 Vaizlik için Sınav Konuları:
Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfasının “HizmetlerimizEğitim Hizmetleri bölümünde yer alan yeterlik konuları (Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin 11 ’inci maddesindeki konular)
2 Kur ’lahza Kursu Öğreticiliği ve İmamHatiplik için Sınav Konuları:
Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfasının “HizmetlerimizEğitim Hizmetleri bölümünde yer alan yeterlik konuları (Diyanet İşleri Başkanlığı Imtihan Yönetmeliğinin 11 ’inci Maddesindeki konular)
3 MüezzinKayyımlık için Sınav Konuları:
(Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin 11 ’inci maddesindeki konular) *