Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yetim Kadınlarla Evlenme Hakkında Ayetler

0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Senden kadınlar hakkında fetva istiyorlar De ki, onlara ait hukmu size Allah acıklıyor: Kitap'ta, kendileri icin yazılmışı (mirası) vermeyip nikahlamak istediğiniz yetim kadınlar, caresiz cocuklar ve yetimlere karşı adil davranmanız hakkında size okunan ayetler (Allah'ın hukmunu apacık ortaya koymaktadır) Hayırdan ne yaparsanız şuphesiz Allah onu bilmektedir
Nisa : 127

Similar threads

Yetim Hakkın ve Yetime Yardım Hakkında Ayetler Vaktiyle biz, İsrailoğullarından: Yalnızca Allah'a kulluk edeceksiniz, anababaya, yakın akrabaya, yetimlere, yoksullara iyilik edeceksiniz diye soz almış ve «İnsanlara guzel soz soyleyin, namazı kılın, zekatı verin» diye de emretmiştik Sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Yetim Kadınlarla Evlenme Hakkında Ayetler Senden kadınlar hakkında fetva istiyorlar De oysa, onlara ait hükmü size Allah açıklıyor: Kitap'ta, kendileri için yazılmışı (mirası) vermeyip nikâhlamak istediğiniz babasız kadınlar, çaresiz çocuklar ve yetimlere aleyhinde âdil davranmanız hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Nikah Hakkında Ayetler İman etmedikce putperest kadınlarla evlenmeyin Beğenseniz bile, putperest bir kadından, imanlı bir cariye kesinlikle daha iyidir İman etmedikce putperest erkekleri de (kızlarınızla) evlendirmeyin Beğenseniz bile, putperest bir kişiden inanmış bir kole kesinlikle daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Kuranda Gecen Yetim Hakında Ayetler yetim hakkında ayetler Kuranda gecen yetim ile ilgili ayetler Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Hani İsrailoğullarından, Allah'tan başkasına kulluk etmeyin, anneyebabaya, yakınlara, yetimlere ve yoksullara iyilikle davranın, insanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hayır Hakkında Ayetler Namazı kılın, zekâtı verin Önceden kendiniz için yaptığınız her iyiliği Allah'ın katında bulacaksınız Kuşkusuz Allah, yapmakta olduklarınızı noksansız görür Bakara : 110 Onların yaptıkları hiçbir hayır karşılıksız bırakılmayacaktır Allah, takvâ sahiplerini mükemmel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt