Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yetimlere Bakan Kurumlar

Yetimlere Bakan Kurumlar
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yetimlere Bakan Kurum İsimleri

Turkiye'de yoksul ve korunmaya muhtac cocuklara yetimlere bakım, eğitim, sağlık, kultur hizmetlerini sistemli bir bicimde sunmak icin oluşturulmuş kurum Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu'dur

Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu 1917’de İstanbul’da kurulmuştur

Oksuzlerin yalnız kendilerini değil, onlara ait malları da korumak, bize Allah’ın emridir

Turkiye Korunmaya Muhtac Cocuklar Vakfı 1979 yılında gonullu kişiler tarafından kurulmuştur Vakıf her cocuğun şefkat, sevgi ve anlayış gorme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma hakkına sahip olduğuna inanmaktadır

Kimsesiz Ve Korunmaya Muhtac Cocuklar Vakfı, 1997 yılında kuruldu kuruluş amacı sokakta kimsesi olmayan veya kimsesi olupta sokağa itilmiş gencleri barındırıp, okutup yetiştirip topluma kazandırmayı amac edinmiş bir kurumdur

Geleceğimizin Cocukları Vakfı 1997 yılında kurulmuşturGeleceğin Cocukları Vakfı olarak kurumun amacı başta korunmaya muhtac cocuklar olmak uzere, her yaştan insanını yeniden topluma kazandırmayı amaclıyor

Similar threads

Yetimlere Bakan Kurum İsimleri Türkiye'de yoksul ve korunmaya fakir çocuklara yetimlere bakım, eğitim, sağlık, kültür hizmetlerini sistemli bir biçimde arzetmek için oluşturulmuş kurum Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'dur Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu 1917 ’de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Cocukları Koruyan Kurum ve Vakıflar Nelerdir? Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu Turkiye Korunmaya Muhtac Cocuklar Vakfı (TKMCV) Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Turkiye Korunmaya Muhtac Cocuklar Vakfı Geleceğimizin Cocukları Vakfı KIMSEV Kimsesiz Ve Korunmaya Muhtac Cocuklar Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Korunmaya muhtac cocuk beden , ruh ve ahlak gelişimleri veya şahsi guvenlikleri tehlikede olan; 1Ana veya babasız , 2Ana veya babası veya her ikisi de belli olmayan, 3Ana veya babası veya her ikisi tarafından terk edilen, 4Ana veya babası tarafından ihmal edilip , fuhuş , dilencilik , alkollu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ulkemizdeki yardımlaşma kurumları ve bu kurumların işlevlerini soyleyiniz Kızılay, Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu, Emekli Sandığı, Vakıflar Genel Mudurluğu, Sağlık bakanlığı, İl Ozel İdareleri, Belediyeler dirAyrıca gonullu yardım kuruluşlarıda bulunmaktadır Kızılay 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Çocukları Koruyan Kurum ve Vakıflar Nelerdir? Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Türkiye Korunmaya Yoksul Çocuklar Vakfı (TKMCV) Mutlu Yuva Mutlu Hayat Derneği Türkiye Korunmaya Yoksul Çocuklar Vakfı Geleceğimizin Çocukları Vakfı KIMSEV Yetim Ve Korunmaya Yoksul Çocuklar Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt