Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YGS Başvuruları Tarihleri

YGS Başvuruları Tarihleri
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2019 Ygs başvuruları son gün 13 ocak

6 Ocak tarihinde başlayan YGS başvuruları 13 Ocakta sona erecekAdaylar 2019 ÖSYS Kılavuzu ile namzet uygulama formuna ÖSYM nin osymgovt internet adresinden ulaşabilecek ve isterlerse örnek kılavuzları uygulama merkezlerinde inceleyebilecek 20192019 öğretim yılında yükseköğretimin bütün lisans ve ön lisans (sınavsız geçiş dahil) programlarında öğrenim görmek isteyen adaylar 2019ÖSYS'ye başvuracak
ÖSYSnin ilk sınavı olan YGS'ye başvurular bugünden itibaren 13 Ocak 2019 tarihine değin yapılacak

Van'da öğrenim görebilen ancak zelzele sebebiyle öğretime devam edilemediği için diğer ortaöğretim kurumlarına nakledilen ve 2019 ÖSYS'ye uygulamak isteyen son derslik öğrencileri öğrenime devam ettikleri ortaöğretim kurumunda başvurularını yapabilecekler Öğrenime devam ettikleri okullarının kullanım merkezi olmaması durumunda ise bu öğrenciler okul müdürlükleri tarafından en yakın başvuru merkezine yönlendirilecek
Başvurusunu bir dilekçe merkezinde yapması gereken adaylardan, başvuruların yapılabileceği tarihler aralarında sürekli yurt haricen yer alan, aralıksız rahatsızlık veya aralıksız tutukluluk gibi nedenlerle tatbik merkezine gitmesi mümkün olmayan adaylar, başvurularını posta yoluyla yapacak

2019 ygs başvuruları ücret yatırılmadan yapılmayacak

Uygulama işlemini yaptıracak adayın, tatbik merkezine gelmeden önce dilekçe ücretini yatırmış olması gerekiyor Ücretini yatırmayanların başvuru formu işlemi gerçekleştirilemeyeceği için adayların ücretlerini zamanında yatırmaları gerekiyor 2010 veya 2019ÖSYS'ye başvurusunda ve bilgilerinde hiçbir değişiklik olmayıp internet üzerinden dilekçe yapacak adaylar için de aynı kural geçerli olacak

(zaman) *

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt