Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YGS & LYS Ek Tercih İşlemleri

YGS & LYS Ek Tercih İşlemleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
YGS & LYS Ek Tercih İşlemleri 2019,
2019 YGS Ilave Seçim İşlemleri

2019 YGS & LYS Ek Tercih İşlemleri

2019 Üniversite sınavları YGS & LYS ek tercih işlemleriyle ilgili bütün rehber, başvuru seçim robotu ve seçim işlemleri ve kullanım kılavuzu tarihleri emin oldu Konuyla ilgili ÖSYM kadar yapılan yazılmış açıklamanın ayrıntıları aşağıdaki şekilde;

2019 ÖSYS Ilave Sipariş Verme Kılavuzu yayımlanma tarihi: 29 Eylül 2019

2019 ÖSYS Ilave Yerleştirme kullanım işlemleri: 36 Ekim 2019

2019 2019 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede manâsız kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması sebebiyle boşalan ve 2019ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonradan açılan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına 2019ÖSYS sonuçlarına kadar ÖSYM göre ilave yatırma yapılacaktır

Adaylar, 2019ÖSYS Ek Sıralama tercihlerini, 36 Ekim 2019 tarihleri aralarında uygulama merkezleri aracılığıyla veya internet üzerinden kişisel olarak kendileri yapacaklardır 2019ÖSYS merkezi ilk yerleştirmede tercih işlemi yapılabilen tüm Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Imtihan Merkezi Yöneticilikleri ÖSYS ’de Tatbik Merkezi olarak atama yapacaklardır Başvuru süresi kuşkusuz uzatılmayacaktır

Adaylar, tercihlerini Uygulama Merkezi aracılığıyla yaptıklarında ödeyecekleri 3,00 TL tutarındaki hizmet ücreti haricen diğer bir ücret ödemeyeceklerdir Posta ile Merkezimize gönderilen Seçim Formları işleme alınmayacaktır

2019ÖSYS Ilave Sipariş Verme kurallarına ilişkin bilgiler, 2019ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ilave Yatırma Kılavuzunda yer alacaktır Ek sıralama için başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir

Adaylar, 2019ÖSYS Ilave Sıralama Kılavuzu ile Seçim Formuna ÖSYM'nin osymgovtr internet adresinden ulaşabileceklerdir Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır

2019ÖSYS Ek Sipariş Verme Kılavuzu 29 Eylül 2019 tarihinde ÖSYM'nin osymgovtr internet adresinden yayımlanacaktır Kılavuz adaylara ön veri nedeniyle yayımlanacaktır Tercih işlemlerinin başlayacağı 3 Ekim 2019 tarihine değin gerekli hallerde Kılavuzda değişim yapılabilecektir Adayların tercihlerini yapmadan önce 3 Ekim 2019 tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden güncellenerek yayımlanacak Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir Rehber basılı olarak dağıtılmayacağından adayların ÖSYM ’den yapılan duyuruları peşine düşüp takip etmeleri yararlarına olacaktır

Ilave yatırma işlemleri, 2019 Öğrenci Seçme ve Sipariş Verme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2019ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2019ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ilave Yatırma Kılavuzunda açıklanmış esaslara tarafından yapılacaktır *

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt