Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ygs puan hesaplama

ygs puan hesaplama
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
YGS puan hesaplama modulu

2019 YGS online puan hesaplama

Her puan turundeki puanlar, en kucuğu 100 en buyuğu 500 olan puanlar olarak hesaplanacaktır

Birinci Aşama (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar:

1) Taban puan1: Onlisans programları ile acıkoğretim programlarını tercih etme hakkı

2) Taban Puan2: İkinci aşama sınavlara katılma hakkı

3) Taban Puan3: Birinci aşama puanlarıyla da oğrenci alan lisans programlarını tercih etme hakkı (OSYSde SAY1, SOZ1 veya EA1 puanlarıyla girilen programlar)

Taban puanlar YOK tarafından belirlenerek daha sonra acıklanacaktır

YGS Sınavında 6 puan turu bulunmaktadır Bu puan turlerinin ağırlıklı dersleri ve oranları aşağıdaki gibidir:

imagesygs2019puanhesaplama5afe5af0b8b2c

Online 2019 ygs puan hesaplaması icin TIKLAYIN

Similar threads

YGS puan hesaplama modülü 2019 YGS online puan hesaplama Her puan türündeki puanlar, en küçüğü 100 en büyüğü 500 olan puanlar olarak hesaplanacaktır Birinci Evre (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1: Önlisans programları ile açıköğretim programlarını tercih etme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
2010 öss taban puanları, Öss Taban Puanları 2010, 2010 Öss baraj puanları, 2010 Taban Puanları demin kesinleşmedi 3 tane taban puan oluşturulacak YÖK Genel Kurulunda Taban Puanların sonradan belirlenmesi kararı alındı Taban puanlar en geç 2010 ÖSYS Kılavuzunda açıklanacaktır 1) Taban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
2019 ygs puan hesaplama 2019 ygs puan hesaplama motoru online 2019 yılında 1 Nisan pazar gunu gercekleştirilen YGS sınavının sonucları nisan ayının 3 haftası gibi acıklanacak Sonuclar buyuk bir merak konusu Tahmini olarak puanınızı hesaplamak icin aşağıdaki motoru kullanabilirsiniz 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
YGS ile LYS sınavlarının taban puanları ve sistemin lüzum duyduğu öteki hususlar YÖK genel Kurulu göre sonradan karara bağlanacaktır Birinci Safha (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1 Ön lisans programları ile açık öğretim programlarını tercih etme hakkı 2)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
2019 ygs taban puanlar, 2019 Ygs Puan Hesaplama 2019 yılı ygs taban puanları; Açıköğretime ve Lys sınavlarına girebilmek için yeterli olacak Ygs Taban Puanları aşağıdaki şekildedir Sınavsız geçiş dışındaki önlisans ve açıköğretim programlarını tercih yapabilmek için minimum 140 YGS puanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt