Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ygs puan hesaplama

ygs puan hesaplama

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
YGS puan hesaplama modülü

2019 YGS online puan hesaplama

Her puan türündeki puanlar, en küçüğü 100 en büyüğü 500 olan puanlar olarak hesaplanacaktır

Birinci Evre (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar:

1) Taban puan1: Önlisans programları ile açıköğretim programlarını tercih etme hakkı

2) Taban Puan2: İkinci evre sınavlara katılma hakkı

3) Taban Puan3: Birinci safha puanlarıyla da öğrenci alan lisans programlarını tercih etme hakkı (ÖSYSde SAY1, LAF1 ya da EA1 puanlarıyla girilen programlar)

Taban puanlar YÖK göre belirlenerek daha sonra açıklanacaktır

YGS Sınavında 6 puan türü bulunmaktadır Bu puan türlerinin ağırlıklı dersleri ve oranları aşağıdaki gibidir:

Online 2019 ygs puan hesaplaması için TIKLAYIN *

Similar threads

2010 öss taban puanları, Öss Taban Puanları 2010, 2010 Öss baraj puanları, 2010 Taban Puanları demin kesinleşmedi 3 tane taban puan oluşturulacak YÖK Genel Kurulunda Taban Puanların sonradan belirlenmesi kararı alındı Taban puanlar en geç 2010 ÖSYS Kılavuzunda açıklanacaktır 1) Taban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
YGS puan hesaplama modulu 2019 YGS online puan hesaplama Her puan turundeki puanlar, en kucuğu 100 en buyuğu 500 olan puanlar olarak hesaplanacaktır Birinci Aşama (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1: Onlisans programları ile acıkoğretim programlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
YGS ile LYS sınavlarının taban puanları ve sistemin lüzum duyduğu öteki hususlar YÖK genel Kurulu göre sonradan karara bağlanacaktır Birinci Safha (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1 Ön lisans programları ile açık öğretim programlarını tercih etme hakkı 2)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
2019 ygs taban puanlar, 2019 Ygs Puan Hesaplama 2019 yılı ygs taban puanları; Açıköğretime ve Lys sınavlarına girebilmek için yeterli olacak Ygs Taban Puanları aşağıdaki şekildedir Sınavsız geçiş dışındaki önlisans ve açıköğretim programlarını tercih yapabilmek için minimum 140 YGS puanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yeni Imtihan sistemi 2010 Yeni sınav sisteminde yapılan değişiklikler Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) tarihi ÖSYM başkanı kadar açıklandı Yapılan açıklamanın ayrıntıları şöyle ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS), nisan ayının ilk yarısında Lisans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt