Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YGS'de başarının 5 yolu

YGS'de başarının 5 yolu
0
86

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Imtihan kaygısını ve zamanı iyi yöneten başarılı oluyor
2Adım: Imtihan sabahı ne yapmalıyım?

Bir gün önce yeterince istirahat etmek size olumlu bir hava oluşturacaktır diye konuşan Faruk Ardıç,* ‘Sınav günü kalkış saatinizi; kahvaltı, sınav hazırlığı ve sınav yerine ulaşım sürenize göre ayarlamalısınız Mutlaka kahvaltı yapmalısınız Ama kahvaltınızın fazla sulu olmamasına ve üzüm şekeri içerikli olmasına uyarı etmenizi öğüt ederim

3Adım: Sınav salonunda ne yapmalıyım?

Çok farklı broşür türleri bulunduğundan sorular sizin alıştığınız sırada çıkmayabilir* Imtihan derhal yeni şeyler denemeyin Zorlandığınız ancak yapmayı düşündüğünüz soruların yanında sinyâl koyun Zamanınız kalırsa bitmiş dönebilirsiniz Yanıt seçeneklerinizi 2'ye indirmişseniz size en doğru geleni işaretleyin Cevapları,kaydırma yapmamanız için yanıt kâğıdına aktarırken alıştığınız yöntemleri kullanın Gruplar halinde cevapları uymak en çok kullanılan yöntemlerden biri ’

4Adım, Zamanı nasıl iyi kullanırım?

Sınavın bilgiyi kullanım hızını ölçtüğünü andıran Ardıç, ‘Bildiklerinizi en kısa zamanda çözmek gerekmektedir Sınav salonundaki saatle zaman zaman durumunuzu gözden geçirmek faydalı olacaktır Eğer bir soru iki hamlede çözemediyseniz, o soruyu bırakıp diğer sorulara geçebilirsiniz

Vaktiniz kalırsa o soruya bitmiş dönebilirsiniz Paragraf sorularında önce soruyu, daha sonra paragrafı okumak size süre kazandırır ’ Dedi

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt