Içtimaî medyada tanınan isimlerden birisi olan Yiğit Duman, bu sefer çıkaracağı kitapla anılıyor. Meal Çıkar ismini verdiği kitap yakında sevenleriyle buluşacak.
Yiğit Duman'ın kitabı çok yakında çıkıyor.
İnternet ortamında yazdığı Bitmeyen Saatler yazı serisi ile kendine has bir kitle oluşturan Yiğit Duman'ın yeni kitabı Mana Çıkar çok yakında çıkış yapacak. Daha evvel Merlin'in Kazanı'nda da müelliflik yapan genç muharrir, bu kitabı hayranlarının geri dönüşleri neticesinde yazma kararı almış. Muharrir kendinden; "Bu yaşıma kadar daima yazdım, bundan sonra da yazacağım. Kitap aslında bir vadedir hazırdı, lakin beklemek istedim. Yazdığım metinlere yapılan dönüşlerden sonra da kitabı piyasaya sürmeye karar verdim. Tenkitlere her vakit açık oldum, olmaya da devam edeceğim. Her vakit bir şeyler öğrenmeye devam edeceğim." kelamlarıyla bahsediyor.
Meal Çıkar'ın art kapağında tüm kişilerin temenni ettiği şeyler bölge alıyor. Kitabın art kapak yazısı; "İnsanlığa Hasret... İnsanlığa hasretim ben... Gönlümde barış, kalbimde sevgi. Aklımda huzur, başımda memnunluk. Bir yerküre düşünüyorum; sonsuz, uçsuz bucaksız “ merhamet “ ile dolu... Evlatların ölmediği, ırkçılığın olmadığı, hayvanlara tecavüz edilmediği... Bir sofra kuruyorum bu yerkürenin tam ortasına, meridyenler eşit, topraklar tıpkı ve bolca da çeşit; Türk’ten Meksikalı’ya, Amerikalı’dan Rus’a... Herkes eşit, terazi tarafsız. Yaşayanlar hür, hudut olmadan özgür. Savaş yok, zira gerek de yok. Dinlere değer, insan seçimlerine değer. Kahramanın “ tüm canlılar “ olduğu bir yerküre. İnsanlığa hasretim ben.." halinde olmuş.
Meal Çıkar kitabı deneme ve yazın cinsinde olacak. Kitap birinci evvel özgün el yazmasıyla yazılmış ve daha sonrasında dijital ortama aktarılmış. Semerci Yayınları tarafından basılan kitabı 3 Aralık 2018 tarihi itibariyle D&R, Kitapyurdu ve İdefix üzerinden temin edebilirsiniz.