Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yıkıcı Mesajlar

Yıkıcı Mesajlar
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yıkıcı Mesajlar kısa

Yıkıcı Sozler

Yıkıcı Sozlerine Ağlasada Bu GonuL, unutup Giderim gulum! sen bak eğlenmene yıkılacaksın sende gunun birinde, ozaman gorucem seni bende!!!

Yıkıcı Değil yapıcı Olamaya Calıştım bu hayatta beni Bir Sen Anlamadın Birde Sevgi bilmeyen kalbin Anlamadı, Gunun birinde Anlasanda gec Olucak Ağlıyacaksın

Cektim Duygularımı hayatından şimdi git kime istiyorsan ver duygularını sormam neden diye! Ama Unutma Adımı Hatırlıyacaksın Her Hareketinde!

Aşkı Seninle Değil Yıkılmış dunyamda Yaşamak istiyorum Yıkılan hayallerime Gulerek inanmak istiyorum kendi dunyamda Yıkılmak istemiyorum Artık Cıktın hayatımdan

Bir Kalbim Vardı umutlar besleyen gozlerim vardı geleceğe inanan şimdi yıkılan umutlarımı topluyorum tek tek! bırak cek git istemiyorum seninle geleceğe yurumek!

Kucuk umutlarla baktığım geleceğime şimdi yıkılmış gozlerle bakıyorum senden bir medet ummuyorum hayatımda olma bunu istiyorum!

insan yaşamak icin savaşlara girer hayatında, sevmek icin kalbine sozler yazar her gece! sen kalbimi yaşayacak kadar mukemmel değilsin hayatımı zehir edicek kadar şerefsizsin!!!

Muzikler Şiirler Artık olmaz yıkılan hayallerime care sadece duygularım kaldı bir tek elimde hayata guluyorum yinede

unutma beni Kırdığın Sozleri cıldıracaksın gozlerinden yaş dinmeyecek uzuluceksin her gece ozaman Beddualarımla hayatına Cizgi Cekeceğim bunu unutma!

ben Seni Nasıl Sevmişim Şimdi Anlıyorum Kor Olmuşum Seninle Gecirdğim hayata yanıyorum! Zaman Ağlıyor Bana Derlet Coğalıyor Dunyamda Ama Sana lanetim bitmeyecek Bunu Asla Asla unutma!

Sen Artık Kısa Cumlelerimin Sonunda Keşke Olmasaydın Hitabında Cumlelerimsin, Sen Asloında Keşke Olamayacak kadar Aciz Hatırlanmayacak kadar Değersizsin!

Başkasını Sevdinde Mutlumu Oldun Gozlerinden Yaşlar eksikmi Oldu? Seni Seveni Değil Seni Kotu Amacları icin Sevenle mutlumu Oldun Şimdi Anladınmı Sevenin Değerini Şerefsiz!

Yoluma Cıkma Sakın uzulursun! Adımı Anma Sakın Sana Olan nefretimle Yanarsın! Senin Adını Sildim ben Artık tek başınasın!

Gece oldurdun beni yarınlarımda Surundum Ama Sonunda Yurumeyi yeniden oğrendim! Şimdi Git Başka Kucaklara uzulduğunde Anlıcaksın Neler Sildiğini Sosyetik Aşklar Adına

ben Seni Temiz Yureğimle Sevdim! Sen Beni Kotu Emellerinle hep surundurdun, Kalbe Soz Gecmesede guLum Nefretim Seninle Adım takıntı Olacak hayatında!!!

Kime Kullandıysan bana Kullandığın Aşk Nagmelerini Şimdi Git Kullandığında Ara Sevgiyi, Sen bana Ulaşamazsın Artık! Yıktım Seninle birlikte yalan Hayallerimi Şimdi yeni gercek geleceğe Yatırım yapıyorum

Ne Oldu boşmu cıktı yalan Sevdaların, uzulme Sen Bunlara layıksın Dert etme Zaten Sende yalansın!

Sen hayatıma Guneş gibi Doğsanda, Yanlışların Affedilmez Artık Sabrım taştı Ne guneş ne Ay umrumda Değil Battın hayatımda, yeni Aşklara yelken Actım

Sen yalansın Sozlerin Duman, Sen hayalsin yalan dunya icinde kalmış yalan dunyaya bağlanmış birisin benim icin

Boşuna yalan Sozler Soyleme Bana Sozlerin Destekli yalan Soylesede gozlerin Acıklıyor herşeyi Sana elveda

Benden Kacırıyorsun Gozlerini cesaret edemiyorsun Duygularını Acıklamaya Yalan Yok benşm hayatımda Sana Elveda!

Sen şarkılarımda Ne bi Prens Olabilirsin Neden Şiirlerime Destan Olabilirsin Sen Sadece yalan Sevgilerin yalan insanı Olursun YALANCI!

Benden uzaklarda yaşamaya Alış Artık, Sana Kalmadı kalbimde bir ışık, Sana yeni Yılışık Sevdalarında Mutluluklar Diliyorum

Sen Benim icin Bir ışık Değilsin Sen Sadece Bir ışığın Yansıması olmuşsun hayatımda, Sana Değil Sana Verdiğim Zamana Acıyorum

Yalnızlığım kalıcı Olsada Beddualarım hem Seninle Olucak, O Vicdanın Asla rahat Durmucak geceleri Kabusun Gunduzleri Yuruduğun Yollarda Lanetin olucam!!!

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt