iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Hoşlandıgım Bir Kız VarKızı Bir Yere Misafir Etme Ettim Gelicem Dedi Daha Sonra Bir Arkadaşından Telefon No sunu İstedim Sonra Msn e Girdi Tel No mu Neden İstedin Fln Dedi Hiç Öylesine Dedim İstemiyosan siLerim Dedim sil Dedi Lakin O Eski Numaram Dedi Bence Üçgenin Taban Olmayan Kenarı Yaptı Ondan Daha Sonra Ben Konusmadım 1 Gün Ertesi Gün Msn e Girdi Küsmüyüz Dedi Bende Hayır Dedim
Konuştuk Birazcık Ondan Sonra Görüşücekmiyiz Dedim O da Senle Ben Baş Başa Niçin Görüşüyoruz Dedi Bende Görüşelim görürsün Dedim ßakarız Dedi Sonradan
Şimdi Kız a Ben Ne zmn Desem Görüşücez mi ? Kız Konuyu Degiştirip Msn den Cıkıyo Kıza Belirlenmiş Ettim Birazcık Hoşlandıgımı Fena Ettim Galiba Kendini Uzaklaştırmaya Çalışıyo Galiba Görüşemicez
Ben Bu Kıza Msn Den Seni Seviyorum Desem Nasıl Bi Tepki Verir Arkadaşlar ?
Konuştuk Birazcık Ondan Sonra Görüşücekmiyiz Dedim O da Senle Ben Baş Başa Niçin Görüşüyoruz Dedi Bende Görüşelim görürsün Dedim ßakarız Dedi Sonradan
Şimdi Kız a Ben Ne zmn Desem Görüşücez mi ? Kız Konuyu Degiştirip Msn den Cıkıyo Kıza Belirlenmiş Ettim Birazcık Hoşlandıgımı Fena Ettim Galiba Kendini Uzaklaştırmaya Çalışıyo Galiba Görüşemicez
Ben Bu Kıza Msn Den Seni Seviyorum Desem Nasıl Bi Tepki Verir Arkadaşlar ?