Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıl sonu programı sunuş metni

Yıl sonu programı sunuş metni
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Miniklerin sene sonu programında sunuş konuşması için küçük bir örnek

1 Kıymetli okul müdürümüz kıymetli misafirlerimiz anasınıfımızın mezuniyet törenine hoş geldiniz

2 Sizleri öncelikle Ulu Önder Atatürk almak üzere silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşuna eğlence ediyorum

3 Konuşmalarını yerine getirmek üzere Okul Müdürümüz ‘u buraya ziyafet ediyorum

4 Hemen yaslanın arkanıza geliyorlar karşınıza ,onlar minik yıldızlar,kocaman iyi kalpli çocuklar, çalıştılar çabaladılar sizin için roller aldılar Ellerinize baskı sizden bekliyoruz takviye hepinize iyi seyirler sahne arkası onları beklerSiz sayın misafirlerimizi bekletmeden çocuklarımızın “Annemize türküsüyle baş başa bırakıyoruz

5 Bir demet çicektir onlar sevgiyle ve bakımla büyürler, esirgediniz mi biraz sevginizi, astınız mı? birazcık yüzünüzü derhal soluverirler Evet o hoş çiceklerimizden “Düşey dur kardeşim rondunu izliyoruz

6 Bugün bir diğer güzelsiniz çocuklar bütün güzelliklere merhaba,gelecek sizsiniz çocuklar geleceğe merhaba, minik yıldızlarımız sizlere “Yaşam Bayram Olsun “ gösterilerini sunacaklar

7 Tüm alkışlar çocuklarımız için alkışlar devam etsin eksilmesin neşemiz Hemen ufak yıldızlarımız sizlere “Bir ufacık kelekebek rondunu sunacaklar

8 Sevinçle dizildiler mantarlar bu mutlu günde bol alkış bekliyorlar Küçük yıldızlarımız sizlere “Mantarlar rondunu sunacaklar

9 Diploma Töreni

10 Kep Töreni

Sevgili öğrencilerimiz İlköğretim Okulu sizi sevgiyle uğurluyor, hazır mısınız ?

Geleceğe Merhaba
Haydi kepler havaya

11 Küçük yıldızlarımızın sevgi dolu yürekleri ile hazırladıkları gösterimiz burada sona ermiştir Önce fazla emek vererek hazırladıkları bu misafir etme için onlara daha sonra da bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz *

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt