Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yılbaşı çekilişinde onun bana çıkması gerek

Yılbaşı çekilişinde onun bana çıkması gerek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamun aleykum abiler ablalar başlıktan da anladıgımız ötürü çekiliş olacak sevdiğim kızın bana cıkması lazım hocayla anlaşırım lakin kimsenin anlamaması lüzumlu hileli bi çekiliş olacak bu yüzden sizce nasıl olmalı ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Birazcık uzun yazacağım fakat üşenmeden okuyup tezgâhtar olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim Ben 21 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum O da Eskişehir'de yaşıyor 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı Geçen sene bir siteye aza olmuştum Oradan tanışmıştık Ilk başlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt