Yılbaşı Kutlama Sözleri yeni yıl anma sözleri mesajları burada meleklerim yılbaşında sevdiklerinize akrabalarınıza mail yada cep telefonu yardımı ile mesaj gönderebilirsiniz kızlar Acilen sizler için hoş şekilde hazır sözleri sunuyoruz 1549349805 1549349805 yilbasikutlamasozleri5c5933b1e1497yilbasikutlamasozleri5c5933b1e1497yilbasikutlamasozleri5c5933b1e1497 Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine Mutlu Yıllar! Yeni yılın en hoş müjdeler, en hoş sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle Yeni yılın bütün insanlığa ve ülkemize barıştırma, sevinç getirmesi dileğiyle bütün dostların yeni yılı kutlu olsun Her yeni yıl başka bir hoş 2011 yeni yılının sizlere hayatınız her tarafında unutamayacağız güzellikler yaşatsını diliyorum Yeni yılınız kutlu olsun Hiç yanlış yapmayan insan genelde hiçbir şey yapamaz 2011 yılında yanlışlarımızın eksik, başarılarımızın aralıksız olması dileğiyle yepyeni yıllar Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır Yeni yılda tüm ümitlar ve başarılar seninle olsun Mutlu huzurlu yıllar dilerim Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir Fakat enerjimiz bütün hayatıı zorlar Yeter ama kendimize ve arkadaşlarımızın gücüne inanalım Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle Dünyayı başkalaşmak istersen kalbine inan , arkadaşlarına güven, sevgine sarıl Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktırMutlu Yıllar olsun!! cevap verememeksusmak, dayanılması zor bir yanıttır Yeni yılda bütün sorunların cevapları seninle olsun Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim İnsan, armağanını doğru vermezse ne değeri vardır Yeni yıllar Allah'ın bizlere verdiği armağandır En mutlu yıllar seninle olsun Armağanınla yücelMutlu seneler Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir işlem, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek yılbaşı ilk adım Nice yıllar, mutlu yıllar Aklıselim aklın kapıcısıdır Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktırYeni yılda hepizin mutlu, ihtiyatlı ve dinç günler getirmesi dileğiyle Cümbür Cemaat bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin Mutlu yıllar dilerim Tekrar bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla açılış yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum