Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yılbaşı Mesajları

Yılbaşı Mesajları
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Yılbaşı Mesajları

ALT :wwwupluploadsyilbasimesajlari48691yilbasimesajlari48691ALT

Her Yeni Yil, yeni tazelenen umutların, coğalan sevgilerin habercisidir 2019 yılı da boyle olsun ama hep guzel olsun Nice Yıllara

Şarkı Sozleriyle Kutlamak isterdm bebeğim Seviyorum Seni Yeni yılın Kutlu Olsun

Gul icin dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gulu de red mi edersiniz? Yeni yıllarda gullerle dolu gunlerin dikenleri sizi duşmanları koruyan citler olsun Mutlu Yıllar!!

Hayat Herşeye rağmen ilerliyorsan, uzulmeye değil uzuntulerden mutlu olmaya bak, Bu Yılda uzuntuleri bir yere bırak Sevincleri Tutmaya Bak Canım 2019 Yılı Mutluluklar Versin Sana

En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur 2019 yılının dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar

Bu mesaj Sadece 2019 e ozel Senin icin Yazılmıştır Lutfen 2019 Yılına kadar Saklayınız Mutlu ve Huzur Dolu Sağlıklı Yıllar Diliyorum Canım

Bu Yeni Yılda iyi Değil Super OLman Dileklerimle 2019 Sana Yeni Guzellikler getirir İNŞALLAH

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır 2019 yılında tum umutlar ve başarılar seninle olsun Mutlu Yıllar dilerim

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kacırmamak, Keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez… Ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine… MUTLU YILLAR!

Her Sene omrumuzden 1 yıl gitsede sizlerle omrumu harcamanın mutluluğu icindeyim 2019 yeni yılınızı Kutlarım

2019 Yalında Ailenizin Sağlığı yerinde Huzurunuz 2019 den daha Kuvvetli Olması Dileği ile Yeni Yılınız Yeni Mutluluklar getirsin

Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun MUTLU YILLAR!

Yeni bir ıyla girerken sevgi ve barış diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, gecip giden koca bir ıyl gibi geride kalması umuduyla Nice ıyllara!

Ulaşmak istediğin hedeflerine 2019 yılında Yakalaman Dileği ile Yeni Yılın Kutlarım

Yeni gelen bu guzel yeni yılda hep yanında olarak, istediklerimizi yapmayı cok isterdim balım , Yinede unutma kalplerimiz bir attığı surece bizim icin her gun yeni Bir yıl olacak

858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt