Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yılbaşı ve sevgililer günü hariç hangi önemli günlerde hediye verilmektedir

yılbaşı ve sevgililer günü hariç hangi önemli günlerde hediye verilmektedir

Similar threads

Sevgililer gününde kız arkadaşıma ne alabilirim, sevgililer gününde aşkıma alacağım en hoş hediye ne olabilir diye hala düşünüp duruyormusunuz Şurda ne kaldı ama bu büyük güne Zamanınız daraldı ve siz hala kara kara düşünüyorsanız Sesimize kulak verin 14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Sevgililer günü kampanyası 2019 14 Şubat 2019 Sevgililer Gününe Özel Altınbaş Pırlanta Bouquet Koleksiyonundan alışveriş yapanlara çok iyi kokusuyla hediye parfümünüz Altınbaş'tan armağan olarak veriliyor Bouguet Koleksiyonu invisible tek taş modeli olarak tasarlanan merkezinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sevgililer Günü diyalogları Allah seni bildiği gibi yapsın Namık! Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya? Mahvettin geceyi, mahvolmuş ettin romantizmi Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer Günü' geliyor diye günler öncesinden plan yapan ben En fiyatı yüksek restoranlardan birini seçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sevgililer günü niçin kutlanıyor Sevgililer günü niçin kutlanır ben hala anlamış değilim sevgi birgünlük mü yaşanıyor günümüzde yoksa bir güne mi sığdırılmaya çalışılıyor sevgiSevginin günümü olurmuş seven gönüllerde hergün sevgililer günü yaşanıyordur diyelim ve konu başlığımızdaki sorunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt